Får inte komma försent..

Har nationella prov kl elva (hoppas jag) och jag får absolut inte komma försent. varför sitter jag vid datorn?

undra sa flundra när alla ska komma på att lösenordet är tillbaka.. eller det kanske fortfarande inte fungscherar. darn.

nu måste jag väl göra nåt som alla måste - gå till skolan. jag hatar skolan. grrrrrrr.. haha! vad nördigt. grr.. grrr..

xoxo im gossip girl baba

Reklamer alltså..

Reklamen rullar på TVn och Richard sitter och tittar. Så kommer den där Pevaryl-reklamen för svamp i underlivet, där det är en tjej som har hörlurar på sig och går runt och dansar och kliar sig "där nere" samtidigt som hennes eventuella pojkvän med vänner kommer in i rummet. Alltså väldigt pinsamt. Men iallfall, undrar vad Richard trodde att det var för nåt? Det är ju på svenska alltihop så han fattar inte ett ord. lite roligt.

Det var det jag ville säga.

hejpa!


Solo

idag sjöng jag mitt allra första solo inför en fullsatt aula på Wargen. Jiiisus good vad jag var nervös innan, men det blev riktigt bra tillslut.

resten av eftermiddagen spenderades på tings, först med olajv, fridolf och bobob, sen med nathalie, nella och nicole. lite roligt när Nella och Nicole sitter och försöker utmana varandra på svenska ord och detta utspelar sig:

Nella: Comida? (mat)
Nicole: eeh.. Fitta?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH. varför lär dom sig bara dom fula orden?

nu är det melodifestival!

xoxo

.

skitliv. skjut mig eller nåt i den stilen.

The way I am - Ingrid Michaelson




-

har ni tänkt på att när man ramlar på fyllan så känner man inte att man faller? det enda man kommer ihåg är när man börjar falla, sen när man ligger ner. så är det för mig iallafall.

har kommit på att efter vinkväll är mitt största begär kolsyrat. och oboy. fan vad gott.

Fiesta!

sexigaste bysten är på, vinet ska smugglas ut, jag är pepp och allt är underbart. solen skiner!

PEPPHEJ!

Au revoir Julie

nu har hon åkt. och lite sorgligt var det faktiskt. det blev mycket pussar på slutet, även "läraren" som jag aldrig sagt ett ord till skulle pussas. även David med flottiga kinder, uuuuh...

Men iallafall, Julie har varit hur söt och snäll som helst, och jag är jätteglad att jag "fick" henne. Det ska bli kul att åka till Flers.

Imorgon är det dagen med stort D! KLASSFEST! är sjukt pepp, det ska bli så himla roligt.

Nu ska jag snart få sova i min älskade säng. Hej 140 cm, hej då 90!

Freedom is coming

jahapp, lika fort som dom kommer så åker dom igen. Tänk att det är en vecka sen vi stod och klagade på att det var sååå länge kvar. Men imorgon far dom, fransarna. Det har varit väldigt påfrestande att ha dom här, men samtidigt har det ju varit roligt också. Julie är en jättesöt tjej och jag har verkligen tur som fick henne.
Så imorgon far dom. 23.00 från Wargen. Sen är jag fri! Lite nice eller.

På lördag smäller det! Klassfest it is och jag är helt sjukt pepp. Vill att det ska vara lördag nu nu nu nu nu!

Nu tog inspirationen slut.

hej då!

Dålig dag

har haft en riktigt dålig dag. nästan. det enda positiva är att jag har G i matte B! behöver inte ens göra omprov på kursen. så jävla nice. annars är det skit. eller nja, överdrivarn. men jag går runt i någon sorts grå dimma och bara väntar på att få bli på bra humör igen.

kan man analysera mera? jag fattar ingenting.

det är väl trevligt att fransarna är här, men jag orkar egentligen inte. Jag har ingen lust med någonting.

hej.

-

det fanns en anledning till att jag satte lösenord på bloggen. men på något sätt blir jag inte förvånad.

tjejer, iallafall jag, analyserar alldeles för mycket. jag kan vända ut och in på saker och ting tills jag kommer på en hyfsat bra anledning till varför saker och ting är som dom är.

Glad glad glad.

kram kram kram. gilla kram.

She tried to be nice but it was easier to be cruel.

på något sätt har jag förvandlats till en iskall bitch. för ett år sedan grät jag av minsta lilla, men nu bryr jag mig inte om någonting längre? på något sätt är det lättare. Efter det senaste året har det blivit som att jag har tagit all skit jag fått mot mig, samlat det inom mig och byggt upp något mur mot allt och alla, inte velat prata om någonting, inte visa några känslor överhuvudtaget. Visar man känslor är man svag, eller hur? Nja.
Jag vill inte prata om någonting. Glöm allt, gå vidare, jag orkar inte mer. Det får vara nog nu.

Hej

<

ni får ursäkta att det ser ut som det gör. jag orkar inte fixa det nu.
Julie är här och hon är söt!

buhu




Fan vad allt är ledset och deppigt i den här låten.
jag vill typ gråta för jag tycker så synd om
alla i Greys Anatomy.

För övrigt älskar jag den här låten.

skön dag

det är ju riktigt nice att sjukanmäla sig! borde jag göra fler gånger. synd bara att jag är så nervös att jag övar in repliker om , mot förmodan, mamma eller pappa skulle komma hem. Mata laman är ju alltid en bra förklaring. Älska Sims.

Men iallafall, dagen började med att jag sov till halv tolv. så jääävla nice. har inte sovit så gott på länge. Gick upp, började städa lite, satte mig vid datorn. Vid datorn fick jag kontakt med Fridolf, och vi bestämde oss för att hänga ut. Så vi gick ner på stan, mötte Carro och Olivia, vilket bidrog till många high fives och bidrag till min och fridas tintius. Jag älskar olivias skratt.
Iallafall, Carro skulle till stugun och sparka boll, men olivia hängde på mig och Fridolf, så vi gick ner på stan en liten snabbis, sen fika på Pause. Väldigt nice om jag får säga vad jag tycker! Chevré, honung, ruccola.... mmmmm.....

Kvart i fem hade jag klipptid, så jag gick dit och resultatet... ööh. vet inte. Lite tråkigt enligt mig. Men det kanske fixar sig imorgon.

När jag kom hem muttrade anna; "Behöver du verkligen låna min tröja?" nej sa jag, "men gör inte det då" sa hon. Men vad har man annars syskon till undrar jag? surpuppa.

Snart kommer Julie! Kl nio ska vi vara på Wargen. Niiiiice.

nu är det slut! babarabaraba barabarabarapa, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa woawoawoawoawoawoa woooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fy mig

idag råkade jag sjukanmäla mig. egentligen var det för att jag inte gjort någon dans till estetisk verksamhet, fast på riktigt lurade jag mig själv att jag hade ont i huvudet. fan vad jag är lättlurad.

idag anländer Julie och dom andra fransoserna, så jag borde verkligen städa. Hon ska ju få bo i mitt rum. buhu. medans jag sover i samma rum som min lillasyster. kuuuul.

men sen ska jag försöka klippa mig om jag lyckas få tag i pengar. Det är mitt största problem just nu. men det löser sig.

nu ska jag städa.

hej

Det är över.

det är över. på riktigt. ofattbart. mer än så kan jag inte skriva idag.

Hon är tillbaka..

..på befallning av ingen mindre än Fredrik som saknade mina vackra ord så mycket att han fällde tårar. Så vad gör man inte?

Varför jag ens slutade blogga var för att jag kände att jag inte hade något att erbjuda. Jag tyckte att jag gjorde tråkiga saker, var en tråkig person själv, tråkig tråkig tråkig. Men jaha? Om jag är tråkig, vad spelar det för roll egentligen? Jag lever mitt liv som jag vill, på sista tiden har det mest varit mörkt, men saker och ting ljusnar. För första gången på länge vet jag vart jag står och vad jag vill. Våren är här, solen skiner, och jag är glad.

Det var första skoldagen efter lovet, och jag var inte den enda som var fnittrig. Likt JD från Scrubs satt både jag och Josefin och tittade ut genom fönstret, med undantag för några få sekunder när vi la märke till varandra och det bara inte gick att hålla nere mungiporna. Jag älskar det! Stackars Karin dock som försökte hålla i en mattelektion samtidigt som vi svävar på moln.

Efter matten bestämde jag mig för att dissa min "kära" svenskalärare, för att istället möta solen. Men först av allt gick jag ner i Lyan och träffade på Stina, Erik och Fredrik. Stina skulle hem, men jag och killarna gick ner mot badhusparken och vidare ut på "lilla ön" mellan stan och Frösön. Där var det bara väldigt nice och med musik från Fredriks telefon och sol och vatten och kasta sten och allt var helt perfekt!

Vet inte hur länge vi satt där, men runt typ halv sex-sex gick vi upp mot stan igen och krabbarna tog bussen hemåt.
Jag cyklade hem och har sedan dess inte gjort ett skit. Imorgon är det nya tag, och jag måste ta itu med något som jag borde gjort för längesen. Samma saker spelas upp igen. Repliker, repliker..

Nu så Fredrik, duger det? 7 A4 orkar jag inte riktigt med, så det här får räcka för idag. Jag kommer nog finna orken till att blogga lite oftare nu, jag har fått nya krafter!

xoxo,

Sara

RSS 2.0