Roligt roligt!

föresten, ett asdåligt skämt som jag skrattar åt hela tiden!

- Funkar blinkersen?
- ja, nej, ja, nej, ja, nej....


HAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHHAHAHAH!

Okej, hej då.

Trevlig kväll med klass och fondue

Idag kom jag hem efter att ha varit i Utanede hela helgen och bara umgåtts och myst med Björn. Ikväll var det middag hemma hos Mette med tjejerna ur klassen. Alltid lika trevligt när vi är med varann, vad vi än gör! Men vi åt iallafall middag först, fondue, sen efterätt som blev kladdkaka med mycket grädde! Efter maten satt vi bara i soffan och myste och babblade. Det behövs inte mer för att en kväll ska bli hur bra som helst, alkohol är fan överskattat. USCH. Eller nja, det kan ju vara kul också. Men just nu känner jag mig inte så taggad.

Men iallafall, snart ska jag börjar packa, vilket jag hatar att göra, för imorgon bär det av till Stockholm. Ååh, jag älskar Stockholm! Dit går flyttlasset en vacker dag kan jag lova. Helst på söder vill jag bo. Älska söder. Söderböna!
Men ja, iallafall. Jag ska mest shoppa och träffa folk, som frida och jenny. Can´t wait!

Men jaja, jag skaaaaaa börja packa nu. Sluta tjata.

Puss och kram ses på stan osv hej då


image15

(jag längst ner i hörnet, brevid mig Madde, sen Mette, Fanny,
fotografen Jossan,  Stina, Sanne och Cecilia!
Härligt gäng. tack för ikväll!)

girls night

just nu är jag hemma hos olivia och hänger med släggan och talibanen. vi ligger just nu och jäser efter att ha ätit oss tjocka på kyckling, ris och currysås. och mjölk. mjölk har byggt denna kropp. men alltså, släggan ska nu baka en kladdkaka, så vi blir lite extra mätta, och sen ska vi kolla på SatC.
Vi funderar på en Sex and the City-fest! Nån som är på? Kraven för att komma in på festen är att vara så snygg som möjligt i så glammiga kläder som möjligt. Också dricker vi cosmopolitans och pratar och skrattar och sånt kul. sen tar vi oss in på krogen och och..... det skulle vara kul iallafall.

Imorgon ska jag åka till big city Utanede och vakta hästar, katter, hund och Björn. Sen åker jag hem till måndagen och då blir det middag med lite classmates. Kuuul elle. Sen ska vi gå på filmfestivalen. nicenice

På tisdag åker jag till världens bästa stad, stockholm. älskar att vara där. Ska träffa Jenny också och det ska bli kul! Också kanske jag stöter ihop med Frida om jag har tur.

Nu ligger Carro på golvet och zappar. Olivia är ute med soporna och jag väntar på kladdkakan. mums osv.

Nu ska ni få se lite bilder från Olivias dator.

jag och släggan

jag och talibanen


vi försökte hitta en normal bild på oss alla tre men lyckades ej. så det fick bli två fula istället. hahaha.

men puss på släggan och talibanen

ma höres och råkes.

haaaeeeej som släggan skulle sagt

En helt vanlig dag

idag har varit en helt  vanlig tråkig dag. på idrotten var vi på badhuset, gjorde VG-uppgiften som gick ut på att simma en längd, dyka ner på botten och fiska upp en orange plastdocka, släppa ner den igen (ooh, vilken livräddning) och sen simma med en person en längd. det gick bra förutom att jag simmar som en kratta, men va fan, jag tog mig fram iallafall. det är ju det som räknas. sen så lekte jag och metty medans stina tog till hurten och simmade 74 längder den jäveln.
iallafall så kom vi 35 minuter försent till franskan, men det var bara säga: ursäkta att jag är sen, fast på franska, och så var vi förlåtna :) det var en tjej på franskan som skulle bli franskalärare sen, hon var gölli. vi fick kindpussas med henne, oh lala, jag är snart en riktig fransyska.

MEN VA FAN, nu BÖRJAR UGLY BETTY! TÄNKTE SKRIVA AGLY BETTY, MEN DÅ HADE det blivit tokigt. orkade inte skriva med stora bokstäver längre. har kommit på att jag är ganska lat. men hej då skriver sen


Kyss Karlsson!

fortfarande hemma och är sjuk, min hosta är ganska äcklig. men imorgon måste jag ju gå på skolan för då är det fucking spanskaprov. men ne, inte kul. och jag har inte gjort som jag skulle, jag har inte pluggat. men jag skaaaaaaaa, åååååååh.
men jag ska plugga till lunch. lunchen består av melonglass, det är nåt annat än vad ni på skolan får! tror att det var sillbullar i kanelsås idag..
haha, på tal om lunch. våran mattelärare är ju för gölle asså. vi frågade honom vad det var för lunch, och då svarade han: "jaa, det är väl entrecote med pommes frites och bearnaissås.." alla blev vi lyckliga men sedan kom verkligheten ikapp oss.. sen så var det typ skinkfrestelse. fy fan.

men åh. jag vet inte vad jag ska göra idag förutom att hosta sönder. typ titta på den här gamla godingen:

Sjukling

har varit sjuk sen torsdagsmorse, gick på skolan på torsdagen iallafall och mådde bara skit. när jag kom hem så hade jag nästan 39-graders feber. jag som nästan aldrig är sjuk! men jag har iallafall haft feber och mått illa och hostat. oh oh poor me. svettats som en gris har jag gjort också.
jag som så gärna hade velat gå på skolan idag, det var dans på Må Bra och på Ensemblen sjunger vi bra låtar.

Men men, får väl hoppas att jag frisknar till under helgen. Kommer att vara ensam hemma större delen av helgen, så då blir det till att plugga spanska. sjukt tråkigt, men jag ska vara förberedd.

Nu håller jag på att svettas ihjäl och min rygg gör ont. Skriver mer under helgen..

Herrå!

Doggen

I söndags sa jag ju att jag skulle ta massa bilder på casper, men såklart hade ju pappa tagit med kameran till Ottsjö, så då gick det ju inte. Så jag övningskörde istället! Det var kul och nervöst, och svårt! Fast jag lär mig :) Mamma körde lite överkurs med mig, som att backa och sådär. Första gången jag satt bakom ratten, och jag backar :O Men det gick bra.

Iallafall så kutade jag runt i huset och tog kort på en massa rum som jag ska skicka till min franskalärare Stephan, och vem möter jag om inte min lilla doggie? Söt och snäll tänkte jag, busig tänkte han. Så han gav mig ett grrr när jag som hastigast tog kort på honom i mörkret. Jag ska visa min fotograf-skills någon annan gång.. Denna bild får duga så länge: får jag lov och presentera Casper! ↓ Hej då!




Det strålar en stjärna.. Va?

jorru, idag så blev jag en av 36 st i Wargentinskolans luciakör! Kändes så konstigt att sitta och sjunga luciasånger, men sen när vi kollade på planeringen så ser man ju att det inte alls är så många veckor kvar. men det ska bli sjukt roligt! kom på nu att jossan inte kommer kunna kolla :(. Men men, jag antar att en månad i asien är snäppet bättre..
Men iallafall, den 13:de ska vi samlas klockan 7:00 (KRIMINELLT!) och sen ska vi spela upp det tre gånger. åååh, jag längtar. Redan första träningen (idag) sjöng vi i stämmor, och det lät ju bra! Så då kommer det ju låta bäst sen. Jag och Fanny gick ju från franskalektionen för att kunna vara med, eftersom repetionerna börjar halv fyra, Stephan blev lite putt, men jag vill really really really vara med! Jag får plugga igen allting sen.

Men snarast ska jag iallafall göra varm oboy och cykla till Björn som befinner sig på körfältet. Sen så ska jag hem och kolla på desperata hemmafruar. Men nu måste jag gå!

Herråå!

Sunday

jiiisus vad helgen har gått fort. får väl hoppas att veckan går lika fort så det kan bli helg igen!

Idag har jag inte gjort så mycket. vaknade halv ett, klev upp och åt frukost, sen har jag duschat och mest suttit vid datorn.. suuuck, seg dag. har nog ingenting att plugga. Om det finns nån gud, snälla gör så att det inte är spanskaprov imorgon, då blir jag jättearg. Då måste jag skolka från spanskan, och då får man inte göra omprov. damnit.

men nu ska jag gå ut och ta kort på min voffsing. visar sen. puss!

Lördagkväll

vad mycket jag skriver idag? skrivhumör, ja.

idag har jag inte gjort så mycket, städat lite här hemma och tvättat. finns det något som jag tycker om så är det att tvätta! vet inte varför, det är bara så rogivande. jag njuter varje gång jag får tvätta. haha! psychic...
men efter tvätten kände jag en sting av huvudvärk så jag tog en ipren och la mig och sov. sen kom mami och anna hem från stan, så då började vi laga mat. Idag stod det tacos på menyn, så det blev mexicanskt två dagar i rad för mig! ¡Arriba!
Efter maten kollade vi på Babben&Co och åt chokladmousse. goooott.

Haha, en liten rolig grej som hände igår när jag kom hem; våran hund Casper brukar alltid ligga precis framför ytterdörren, så igår vid halv två när jag kom hem så låg han där och sov. Men när jag öppnade fick han ju så snällt resa på sig, så jag kunde komma in utan att trampa på honom, men iallafall, han reste sig, gick ett varv runt mig, och la sig igen på precis samma ställe. under sin lilla vändning så muttrade han missnöjt. på hundspråk så sa han ungefär; "jävla skit, mummel mummel, va fan, mummel...." så töt så.

RÄTTELSE 2
min storasyster får inte Veckorevyn gratis av Pressbyrån. Hon får den gratis av Adittro eftersom hon jobbar på Bonniers kundtjänst eller vad det är. aja, respect ändå.

Fan, det var ju The Terminal på TV. fast nu har det gått 20 min så jag vet inte om jag vill kolla. damnit.

Men nu så ska jag sluta skriva. hej dååå.

RÄTTELSE

inlägget från 29/9 så stod det att jag ville gå på en streetdanceföreställning som hette Pump it up, men det heter den ju inte alls! Den heter ju Pump up the jam. Så det är den jag vill se! Ska lätt gå, nu har jag ju en anledning också. Jag kan ju inte först stava deras namn fel och sen inte ens gå? hehe. Aja, ha det.

image11

Fredagskvällen

gårdagskvällen startade hemma hos Olajv, där jag, värdinnan, carro, frida och jussan åt nachos! aaasgott. till efterrätt blev det kladdkaka med glass. MUMS FILLIBABBA. det var hur mysigt som helst att bara sitta och mysdricka och prata och ha roligt.

vid kvart över åtta gick jag och mötte Björn och gick ner till tågstationen och sa hej då. buhubuhu, men det är ju bara en helg :)

Sen gick jag tillbaka, och då gick vi allahopa everybody upp till Sebben, där det var fest. Först var vi inte så många som var där, men allt eftersom började det strömma in folk. Jag var inte full alls, efter carros fest smakar all alkohol skit. Varför ska man dricka för? Igår kändes det bara helt meningslöst. Jag tror att nästan alla andra var fulla, även carro som jag höll ihop med hela kvällen. hihi.
a juste, vi gick ju på en teknikfest också. eller, fjortisfest kanske. det var mest fjortisar och teknikare där förutom Mette, Tove och Cissi. Dom var det kul att träffa! Men det var en helt sjuk fest, dom hade tagit maten ur kylskåpet och spritt ut den lite varstans över lägenheten. ööh. Så vi gick därifrån kanske fort, eller så fort vi kunde. det var ganska svårt  att ta sig ut, haha. Också var den en jättearg kille som drämde igen dörren hela tiden.
Men vi gick tillbaka till Sebben och hängde. Gick hem vid kvart över ett, ganska tidigt, men jag var trött.
Somnade i min stora säng, i Björns t-shirt. Det finns nog inget bättre än en t-shirt som luktar Bjöööööörn. mmmmm. då sover jag gott.

Imorse vaknade jag runt elva för att mamma kom och samlade in min smutstvätt. Då kunde jag inte somna om så jag klev upp, åt frukost och läste Veckorevyn (som min storasyster får gratis för att hon jobbar på Pressbyrån, YES!). Och nu sitter jag här och ska väl hitta på något. Känns som att jag bara vill vara hemma och ta det lugnt idag. Kanske titta på Hipp!Hipp! eller nåt. 

Men jaja, nu ska jag göra nåt. Vi hörs. 

/sara 

Åh vilken underbar morgon!

eller?
nja, jag är ganska stressad, igår så var jag först på dansopera till klockan halv elva på kvällen, sen så var det någon som höll mig vaken.. Plötsligt var klockan halv ett, och då fanns det ju inte en chans att jag skulle kunna skriva klart psykologin. Så idag klev jag upp tjugo över åtta (börjar 12.15) och har skrivit det mesta. Men det är fortfarande en bit kvar och det är jättesvårt! Det är så många svåra ord som ska in i texten på ett bra sätt. Men men, det blir väl G iallafall.. Men nu sitter jag ju här istället för att skriva.. men alltså, jag behöver en break.

Aja, vi råkes väl senare..

Härå.

RSS 2.0