JAHA !!!

Bägge däckar... Skitkul... Erik  är last man standing jag kan röja WOHO

it's like a tiny orgasm to pee

som rubriken löd sa min bvän moa! lite cool brud

erik fick upp na ur sängen

vi trodde at thon skulle däcka

men neeee. cool tjej 98 eller va?

tänk att 90-talet var för åtta år sedan

cooooooooool.

BJÖRN! <3


LOLLLLLLLLLL

Alltså. nu ska jag skriva sammanhängade. jag moa erik likamed på fest (?) hos moa. bortslarvade groggar och en sömnig moa gör världen svår

HEJEEEEJJEJEJEJEJE DÅÅÅÅÅÅÅ



jaaha





moa har inga sjukdomar



Barnen på Luna

minns ni TV-serien Barnen på Luna som gick på ettan för några år sedan? Iallafall så sänds den serien på barnkanalen och jag brukar titta ibland. Idag var det sista avsnittet, och jag grät floder! Det var så himla sorligt och jag bara satt och grät. Serien handlar ju om fyra barn som förlorar sina föräldrar i en flygolycka, och sen rymmer dom med båten Luna osv.. Buuuhuuuuu. Men iallafall, får ni chansen kan ni ju sitta och grina till sista avsnittet.



Packning

imorgon är dagen D, dagen jag har sett fram emot hela sommaren. Jag, Josefin, Stina och Mette åker ÄNTLIGEN till KÖPENHAMN!!!! ååhåhåhåhåhihhihihihihuhuhuhu. oKejeeeej.

tyvärr har jag haft lite... eeh. så kallade issues angående resan.

1. Det hela började med att jag tänkte att jag skulle ha så lite onödiga grejjer som möjligt med mig. Så inga stora shampooflaskor, utan små ska dom vara! Så jag investerade i två små flaskor som man kan fylla med sitt eget schampoo och balsam, så det gjorde jag, och var väldigt nöjd. Men sen kom begäret. Jag ville ha mer små grejjer, dom är ju så söta! Jag och Frida gick in på våran favoritaffär, nämligen Apoteket, och översköljdes av små söta saker. Men NEJ. Säg nej till begäret. Men ååååh den lilla body lotionen med aprikos var ju så töööööt. Seriös nördvarning.

2. Mitt hår börjar gå mot tvättdags och benen skulle ha vart rakade för längesen, men när är tiden rätt att göra detta så att man slipper göra det för många gånger i Köpenhamn? (typ världens längsta osammanhängande mening) Funderar på att tvätta håret kl tre imorgon och raka benen halv fyra. Kan bli bra. Men tänk om jag inte har tid för det också går jag och äter kakor hos moa istället? OCKSÅ KOMMER JAG TILL KÖPENHAMN MED HÅRIGA BEN! BIG NO-NO! Att raka benen på ett skumpigt tåg är nog inte att rekommendera.

3. Nu till det stora problemet. Hur ska jag packa för att inte få med mig hela min garderob? Helt seriöst skulle jag vilja ta med hela. Tänk om jag väljer att inte ta med något också kommer jag sakna det jättemycket när jag är där nere!?
hittills har jag planerat att ta med mig:

3 linnen
5 t-shirtar/tröjor
1 blus
2 par shorts
1 par jeans
3 klänningar
2 koftor
sovkläder
underkläderna orkar jag inte räkna.. men det är för lite, måste köpa mer!

där har ni alla mina problem. men whatever! jag ska till köpenhamn och jag ska ha stört kul med några av dom bästa!

Vi hörs hörrni,

hej!



Hemma

för exakt en timme sen kom jag hem. 05.00! och det första jag gör är att sätta mig vid datorn???? nu kommer jag sova till kl tre typ. Om jag ens ska sova.

Jag kan berätta allt sen, jag orkar inte nu.

hejpa

Moi

kommer hem två dagar tidigare, på tisdag! och allt på grund av en kommande KUSIN!!!!! IHIHIHIHIHIHIIH. Hörs!

hej dååå

känner mig bara jävligt less och nere. funderar på meningen med livet ungefär.

På onsdag lämnar jag svea rike för först Åland och sen Finland. Kommer hem den 15:de, ses.

RSS 2.0