För fantasilös för att komma på rubrik..

Alltså, det är väldigt svårt att komma på en rubrik. Den ska på något sätt spegla vad det kommande, förhoppningsvis intressanta, inlägget ska handla om. Men när man bara skriver massa konstiga och helt osammanhängande saker, hur sammanfattar man det då? "Konstigt och osammanhängande". Kuuuul.

Men iallafall. När jag började skriva hade jag ingen aning om vad jag skulle skriva. Det löser sig.

Har en ganska jobbig kompis.. H*n började prata om att jag hänger för mycket med en man kallad Usama Marmeladen. Så jag tänkte, lika bra att börja hänga med honom. Och nu är hon efter mig alltså..

- säger:

när ska du träffa mig då bitch?

Tsaren säger:

Men du vet ju att vi inte kan träffas..

Tsaren säger:

hänger ganska mycket med Usama just nu

Tsaren säger:

kan sabba min image

Du vet vem du är. jag nämner inga namn men för er läsare kan jag avslöja att personens namn börjar på F och slutar på riday. Eller börjar på F och slutar på ridolf.

Nog pratat om det.

Kvällen har bestått av Fula Betty och Desperata Hemmafruar. Aaah love those intrigues. Dessutom är jag FÖR nyfiken. Men jag laddar aldrig hem något, skulle aaaaaaaaaaldrig får för mig att göra det. Fusk jöö.

---

MEN O-M-G! satt och skrev inlägget igårkväll när allting bara hängde sig och jag fick starta om allt. trodde att inlägget gått förlorat, men det fanns kvar här. YEES.

Iallafall, idag har det varit skola. Fick tillbaka matteprovet, och resultatet var väntat. Men det är bara att ta nya tag. Sen var det psykologi, där vi just nu är indelade i grupper och i grupperna ska vi presentera olika "syndrom" (?). Tror jag. Min grupp har iallafall fått Tvångssyndrom och vilken jäkla bra redovisning vi kommer ha! Säger inget mer, om någon i klassen sitter och läser här.. :O

Efter Ps var det först klassråd, sen engelska. På engelskan ska vi jobba två och två och "resa" till en stad i USA. Jag och Fanny har New Orleans så vi jobbade med det ett tag, sen gick vi hem.

Tog bussen hem, fikade och sen tog jag en tur ut med Caspacho (som min lillasyster kallar honom). Det började snöa asmycket så vi var snögubbar när vi kom hem. Men det var gött.

Nu sitter jag här och har inte för mycket att göra.

Dags att publicera det här inlägget tror jag minsann.

Heeeejdååå!

STORT FUCKING PS: SÄSONGSAVSLUTNING AV GREYS ANATOMY IKVÄLL! FÅR INTE MISSA!!

image20

(Casper aka Caspacho)

KLAAAAD

Idag fick jag reda på att våran klass ska få ny mattelärare efter jul! Och inte vilken mattelärare som helst, utan Karin som jag hade i SO i 9:an! YEEEEES! Hon är världens gulligaste, inte alls som Kaj som blir sur om man inte fattar. Så nu kanske allting ordnar upp sig? Jag kanske börjar förstå bättre, och kanske kan hänga med bättre? Vore ju grejt!

Nu ska jag äta mat!

HERRÅÅ!

Föresten

det vore ju faktiskt kul om jag fick veta vilka som läser min blogg. Min trognaste läsare är väl Carro och Olivia, för det är bara dom som kommenterar, så applåder till dem. men vilka är ni andra? är det värt mödan att sitta här och skriva ner massa skit? min blogg är sjukt tråkig. Vet inte vad jag ska göra för att krydda den lite. Kanske starta en modeblogg, fashionistan som jag är! Eller så inte... internet är fullt av värdelösa modebloggar, men min blogg är ju lika värdelös! HAHA!

det jag ville få fram i detta inlägg var alltså att jag vill att alla som läsare kommenterar! GREAT FUN SOM BJÖRN SKULLE SAGT

HEJ.

Måndag

så var det måndag igen.. alltså bara 4 dagar kvar till fredag. gött.
Idag ska jag ha det fruktade matteprovet. Känner på mig att det kommer bli ett IG, men om man ska se det positiva i det negativa så är ju summan av kardemumman att då får jag ju lite mer tid på mig att lära mig. För just nu kan jag ingenting känns det som.
Matte är fan överskattat. Efter påsklovet så slutar matte B, och då kommer jag egentligen aldrig behöva ha matte mera. Om jag inte ska läsa in matte C efter gymnasiet, då jag är vuxen och klok. Nja. Jag tror inte det.
men men, jag kom till skolan kvart över åtta imorse, och jag har min första lektion 11.35. Så det är ganska segt. Satt på studiegården en stund, men det var fullt så man fick aldrig hjälp. Jag skulle vilja ha en privatlärare i matte, då skulle det ju gå galant!

Men skitsamma.

I helgen har spenderats hemma hos mig tillsammans med Björn. Vi har lekt pizzabagare och kladdkakabagare. Sen har vi kollat på en massa disney-klassiker, vilket är grymt kul! Dom filmerna var ju bra. Nuförtiden gör disney bara skitfilmer. typ. Amen det jag menar är att det var bättre förr. Stackars dagens barn.

Men jahaaaaa.... Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Sitter och läser lite om tvångssyndrom, och det är ju intressant..

Kan ju avslöja att på fredag ska jag på Lugnviks HC och bli stucken med en spruta. Lääääskigt. OKej, då vet ni det..

Sjukt lite att göra.. Lyan fyller 10 år idag, grattis..

Har faktiskt lust att gå hem just nu. Meeeeeen det kan jag nog inte göra. Måste vara här tills matteprovet är över iallafall........................ intressant.

Men alltså jag ska sluta nu.

Herråååå

Skola

sitter just nu på skolan. Kom hit klockan nio och lurade mig själv att jag skulle gå ner på studiegården, men då ringde Björn så då satt jag och pratade i telefon istället.. Typiskt mig. Men jag och Björn ska ha en plugghelg så jag antar att det jämnar ut sig.

Måste bara säga att skolans tangentbord var jävligt goa.

Men iallafall, har kursen Må Bra som individuellt val så idag börjar vi dagen med yoga. BÖRJAR OM EN KVAART! SHIIIIIT POMMES FRITES HEJ DÅ

Män

det finns många bra män i den här världen. Johan Glans är en utav dom.

Så är jag där igen

alltså, detta händer hela tiden. Andra som stressar kanske blir hysteriska och sätter igång att göra allting på en gång, men jag, jag skiter i allting? vad är det för nåt sätt? Och sen när någon påpekar (oftast mamma) att jag borde plugga, vill jag bara lägga mig ner och dö. Nu har jag en massa jävla skit jag borde göra, och jag kommer inte vara lugn förens på måndag eftermiddag, då det där satans matteprovet är gjort. Men efter det så blir det väl ett IG och sen är det samma sak igen. Skit också.

Men jag var hemma hos Olivia och fikade idag iallafall. Det är alltid niiiice. Men sen kom jag hem.. BLAAAA´

men vi hörrs.

Trött på allt

tonåren sägs ju ska vara den värsta tiden. jag längtar tills jag själv kan sitta och titta tillbaka hur allting gick som en berg- och dalbana. för just nu vill jag spola fram tiden till 2020 ungefär, vara 30 år och förhoppnigsvis ha ett bra liv. Jag har inte några stora problem, jag är bara trött och less på att gå från solsken via blixtar till ett mörker.
Jag vet inte vad som ska få mig på bra humör, men det kommer väl..

hej.

image19

Festblogg

Bloggar direkt från det som var en rolig fest, nu har vi en rolig powenap. väntar på att killarna ska komma hem runt klockan tre och då ska vi dra igång igen.. Vi är VÄLDIGT trötta.

tack tack hej då

Speciellt utmanad

min kära vän caroline uppmanade mig att skriva 7 sanningar om mig själv...

Reglerna:
Länka till den som utmanat dig.
Skriv 7 sanningar om dig själv.
Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.

Lämna ett meddelande till dem du har utmanat.

jag blev utmanad av min vän caroline


Första sanningen om mig:

jag klipper nästan aldrig håret, skjuter alltid upp det tills det är jätteslitet.
Andra sanningen:
nuförtiden tränar jag typ aldrig, men mår inte dåligt över det. 
Tredje sanningen:
jag är väldigt dålig på att ljuga, det kan bl.a Tim intyga. 

Fjärde sanningen:
till skillnad från vissa andra har jag inte så höga krav på mig själv. Jag har slutat med det, för det känns aldrig som jag når upp till dom kraven ändå. 
Femte sanningen:
Under stress i skolan blir jag aldrig hysterisk, jag skjuter upp och skjuter upp och sen kanske jag t.o.m struntar i att göra det där som jag borde ha gjort. Sen får jag må dåligt sen. 

Sjätte sanningen:
Jag är en dålig förlorare, i synnerhet när jag spelar eller tävlar mot Björn! Han tror att han alltid vinner.
Sjunde sanningen:
Jag kommer alltid på saker jag ska säga, alldeles för sent..

Jaha, det var väl det då.
Idag var det öppet hus på wargen och det var jäkligt lamt. Gick sedan och fikade med Mette, Fanny och Stina. Mys mys! Sedan vandrade jag runt på stan och pratade i telefon medans jag väntade på att Karin skulle andlända till Öset. När hon äntligen kom en och en halvtimme senare, mötte vi Victor, Towe, Asse och Linnéa och gick på Corner och åt tacobuffé. Det var gött.
Efter maten drog Karin och Linnéa på Winnerbäck, Towe hem till sig, och jag och Asse slog följe men skildes sen åt. Hela eftermiddagen var mycket trevlig!

Ikväll är det Greys anatomy! My favorite!

Men då hörs man då. Herrå.


Kort inlägg

nu sitter min arme fader brevid mig och kläcker ur sig ord som "vad i helvetes jävlar..." grattis på farsdag föresten.
"voi satan.." min stackars lilla dator blev sjuk och fick ett virus, och behandlas nu av pappa och ni kan väl räkna ut hur bra det går..

Helgen har bestått ut av snöskottning, bastubad, filmtittande, biskvibakande, chokladbollsbakande, m.m.m.m.m.m................ med björn dessutom! som fyller 18 om 5 dagar dessutom! TJIHHOOO.

På onsdag och torsdag är det Öppet hus på Wargen så går du i nian kom förbi! Kolla när jag har franska i 3 timmar.................

OKEJ HEJ DÅ

Dagens outfit!

Är med olajv nu, och var förstås tvungen att lägga upp dagens outfit. Kändes verkligen som att vi lyckades idag :) självförtroendet på topp! det älskar vi <3 vi älskar alla <3



image16


image17

Love ya all <3

Drömmar

jag läste precis min kompis carolines blogg (http://carolinestern.blogg.se/) och hon hade skrivit om drömmar. Då kom jag och tänka på vilken sjuk dröm jag hade! Det verkar vara min värsta mardröm, för jag har drömt den jättemånga gånger!
Jag och min familj var ute på en båt, som låg bara en bit från land och på land så var det ett stall där Björns mammas häst Libbe stod. Iallafall så skulle Libbe med ut till båten, så vi simmade ut och allt var frid och fröjd. Men sen så skulle jag iallafall simma tillbaka till land med min mobil, samtidigt som jag skulle simma tillbaka med Libbe. Så jag tog på mig en flytväst och skulle simma ryggsim tillbaka, och hålla telefonen ovanför vattenytan. Men jag klarade det inte, och jag hamnade nedanför vattenytan med telefonen, och det är det jag alltid drömmer om! Att min telefon blir blöt! Men iallafall, samtidigt som jag hamnade under vattenytan så försvann Libbe, och drunknade. Och jag blev ju helt förstörd, så resten av drömmen så grät jag bara. Men det konstiga var att ingen brydde sig. men det är ju lite konstigt att jag alltid drömmer om att jag badar med min telefon. Hoppas jag aldrig kommer uppleva det på riktigt, då lär jag ju bryta ihop eller nåt.
Också har jag drömt att Linken och Lelle hade dött, och jag kom på nu att dom faktiskt lever. Ganska konstigt.

flera dagar senare...

hade tänkt publicera det där inlägget förra helgen eller nåt, men jag glömde bort det och gör det nu istället. men iallafall, allting rullar på. Det enda vi pratar om på skolan (alltså vi som är något, vi som är top noch) är Björn Gustafsson. Alltså, han är ju bäst! och 21 år!


alltså, han är så bra!

hej då!

RSS 2.0