Godnatt!

hej alla,

plötsligt har jag blivit så himla trött om kvällarna, jag skulle kunna gå och lägga mig nu och somna på stört. Vilket är bra eftersom det snart är skola och då ska man ju vända tillbaks dygnet.. Äh va fan.

Idag har jag inte gjort så himla mycket, kollat på Sunes jul. Väldigt bra julkalender. Vet inte varför jag och Frida kände så mycket för att se en julkalender? Kanske vårat undermedvetna suktar efter vinter? Men va? neej! Jag kan ta höst, men inte vinter!
Iallafall, jag lagade mat samtidigt som jag lyssnade på mina nya favoriter, The Tough Alliance. Klockrent är det enda jag kan säga.

Men iallafall. Imorgon blir det TYP hektiskt, ska städa huset eftersom jag har lovat pappa det, också ska jag baka åt Annas fotbollslag eftersom jag har lovat mamma det. men jag tycker om att både städa och baka så det är lugnt :) Jag vet inte vad det är med mig, men jag har otroligt bra städgener. Ibland får jag värsta rycken och börjar städa hela huset och tycker att det är kul? Och jag älskar att tvätta! Finns det inte något härligare än att se kläder bli rena? Ååhhh... Dags att sluta.

Men eftersom jag inte gör mer på dagarna än att gå runt och vara trött, så hör ni nog ifrån mig inom snar framtid!

God natt!

image8

(googlade på ordet "trött" och den första bilden jag fick upp var den här. jaja, man slutar aldrig att överraskas.)

Tings och Sex and the city

god afton!

Dagen har sett ut som så att jag mötte två trötta brudar på tings, åt sedan en sallad och satt och skrattade. Alla tre var extremt trötta, Joss och Frida för att BÅDA hade försovit sig och jag för att jag hade migrän igår. Så det slutade med att vi satt och skickade massa konstiga sms till varandra (tack halebop för gratis sms) och jag låg med pannan i bordsskivan. Dags att gå.
Jossan skulle på träning så hon åkte hem.
Jag och Frida fortsatte ner på stan, trillade in på H&M som verkar ha någon inbyggd magnet eller nåt, för man hamnar alltid där först. Jag gick och klagade på hur trött jag var och Frida kollade på kläder, vilket jag inte var kapabel till.
Sedan blev vi sugna på Sex and the city, och gick till Videoteket. Lånade några avsnitt från fjärde säsongen, och några från femte. Vi lånade också SUNES JUL! ihihihihi, jag har inte tittat på det än, men imorrn ska jag bänka mig framför tvn! åh vad jag längtar :) jag har del 2, frida del 1. vi var tvungen att dela på det eftersom frida ska åka hem till hammarn imorgon.

Jag kanske borde berätta lite om Stockholm.

Dag 1:
Började resan i Östersund där tåget gick kl. 06.01. Kriminellt tidigt. Men iallafall, var i Stockholm runt halv tolv. Det kändes som att komma hem ungefär. Joss och jag ska nog flytta dit senare, jag vill inte bo någon annanstans!
Men vi åkte iallafall ut till Hässelby där min mormor och morfar bor. Vi fick faktiskt låna deras lägenhet under hela vistelsen, vilket var väldigt snällt! Dom själva åkte ut till våran stuga i Furusund. Så vi levde loppan i stan.
Men sedan bytte vi om och åkte in till stan igen, var på SOUK och kollade lite, men vi var alldeles för trötta för att orka shoppa. Så vi gick och åt på Kungshallen och for sedan till Söder. Letade oss fram till café String, drog i oss den första av många lattes (lattar?). Efter det tänkte vi kanske gå på en film i Tantolunden, men orkade inte, så vi for hem istället. Väl hemma drack vi te och åt chips, sen gick vi och la oss.


Alltså jag orkar verkligen inte skriva vidare. Jag är astrött! Men jag fortsätter skrivandet imorgon.

Godnatt allahopa.

/Sara


Hemma igen!

Hejsan allihopa, nu är jag hemma igen :)

Har lite bråttom eftersom jag ska träffa Frida och Josefin på tings om typ tjugo minuter, men ett litet inlägg måste jag ju hinna med.

Stockholm var kanoners, var hur skönt som helst att komma bort ett tag. Shoppade upp den största delen av min lön, så nu är det snart fattigdom och elände igen.. eller nja, jag får ju resten av lönen om en vecka! :)

Igår när jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, packade upp, åt mat och sen, hör och häpna, fick jag migrän! har inte haft det på ett halvår ungefär, också kommer det nu, och jag har ju inte gjort något för att framkalla den, jag har inte stressat, jag har ätit (det är det minsta man kan säga) och jag har sovit förhållandevis bra. Jag har ju varit sämre förut. Men ändå så kom det nu. Det var bara att ta medicinen som jag använder mot migrän, och sedan hoppa i säng. Klockan var då runt 19.00. Vaknade igen runt 23.00 och trodde att klockan var typ, fyra på morgonen. Men jag var fortfarande väldigt trött så jag gick och la mig på en gång. pratade lite med björn först, sen somnade jag som en stock.

Vaknade kl nio imorse, och hittills har jag bara ätit frukost, duschat, nördat the Sims 2 och försökt bestämma mig vad jag ska ha för kläder idag. Det blev väldigt enkelt med svarta jeans och vit tröja, och ett halsband som accensoar :)

Men nu måste jag verkligen iväg! annars blir det smisken från frida och jossan.

ha det bra!

/ Sara

Liten semester

hej hej

Imorgon kl 06.01 åker jag och Josefin till vårat kära Stockholm. Är det något jag och Josefin delar så är det nog våran stora passion för denna vackra stad.
Det ska bli väldigt skönt att fara bort, och Stockholm + Josefin är bra matematik! Mitt humör just nu är väl inte på topp, så jag hoppas att resan muntrar upp mig, vilket jag tror att den kommer göra!

Igår var jag på tings med frida, moa och josefin. F, M och J är dom bäst och lite bättre än så.

Det kändes som att jag hade så mycket att skriva, men nu kommer det ingenting. Varför är det så?

Jag sitter bara och stirrar rakt in i väggen och vet inte vad jag ska skriva mer än hej då, nu far jag till huvudstaden med min älskade loppa. Kommer hem på söndag!

/ sara

image7

(jossan är fin och jag är ful tillsammans var vi ganska fulla)

RSS 2.0