Till Stephan

nu har vi engelska och vi bestämde oss för att skriva ett blogginlägg tillägnat dig! du ska inte tro att vi inte pluggar, vi är ju jätteduktiga ju. Vi tar det lite lugnt bara.
Tim och Jerry hälsar. Dom gör ingenting.... suck..

Nu orkar vi inte skriva mer.

Hej då staffan

MVH SARA OCH FANNYYYYY


Jag är beroende

detta är seriöst, om jag inte får spendera pengar på ett bra tag får jag seriösa problem. Igårkväll kände jag mig som en hög med skit ungefär, fulast, tjockast bla bla bla.. Då sa jag till mig själv: "jag ska fan shoppa". Och det gjorde jag! Jag och Fanny bestämde oss för att sluta lite tidigare och gå ner på stan på en shoppingrunda. En liiiiten. Men det var det enda jag behövde för efter det mådde jag kanon :) ett linne, ett par örhängen, två hårspännen och balsam(tråkigt), följde med mig hem. Det var kanske inte så intressanta saker, men det var nånting :)
Jag och Fanny tog varsin mäktig kladdkakebit på Pause också, välförtjänt.

Justja, idag var det ju dans på Esv (estetisk verksamhet) och som vanligt var det skitkul. Dansen är grym och man blir hur svettig som helst. Svett är ju bra.

nu måste jag snart ta och göra franskan..

Au revoir!

Ombkorvmoa

haha, sitter på skolan och fnissar lite för mig själv när jag läste moas kommentar. jiiisus vad jag saknar korvmoa alltså.

"PEPPAD, PEPPAD, PEPPAD PÅ LIVET!"

"jag säger nej vi är på stan"

PUSS PÅ MOA JAG SAKNAR DIG KORV

Det där med att vara känd..

När jag var liten var min största dröm att bli känd. Jag ville verkligen att alla skulle veta vem jag var, att alla skulle älska mig. Då genom att göra något bra förstås, som att bli sångerska eller skådespelerska. Men det där växer man verkligen ifrån. I nuläget skulle jag absolut inte vilja bli värsta superkändisen. Ständigt jagad av paparazzifotografer, vistas i miljöer som knappast är bra för en, tänker då framförallt på alkohol och droger. Man ser så många kändisar som fullkomligt har spårat ur. In och ut på rehab.
Anledningen till att jag började tänka på det här var att jag satt och kollade in MSNs nöjessida, där det alltid finns massa skvaller. Ser då rubriken: "Britney i storbråk med Adnan" och tänker först, 'orka läsa det där'. Men sen ändå klickar jag på länken. Och vad får jag se? Jo, 15 bilder på självaste Britney Spears som sitter på trottoaren utanför sitt hus, med sin hund i knät, och gråter. Bilderna är verkligen hjärtskärande. Jag började nästan gråta själv när jag såg dem, hon ser så otroligt olycklig ut.
Hur vågar man ens ta kort på någon som brutit ihop totalt?
Alltså om ni kan föreställa er scenen, Britney sitter ner på trottoaren, och runt står en flock fotografer, och inte en endaste bryr sig om att gå fram och kolla om hon är "ok", vilket man ser att hon såklart inte är, men att ändå inte gå fram och hjälpa. Det enda som gäller är att få dom bästa bilderna, bästa rubrikerna, sälja mest, tjäna mest.
Jag hoppas verkligen att Britneys liv ordnar upp sig och att hon får må bra igen och bli känd för något annat än bilder i skvallertidningar som bara visar hennes dåliga sida.

Sen är det ju en annan sak att jobba med något som gör en känd. Är man väldigt intresserad av musik, film, konst m.m så är det ju självklart att man ska följa sina drömmar, men med det kommer ju kändisskapet också. Det är nog ett tufft jobb..

nej nu har jag klottrat klart. Måste ta och krypa till kojs nu.

Godnatt!


Cheerleading

ikväll är det träning igen! ska bli grymt kul, cheerleading är askul :) längtar tills vi kommer igång på riktigt och beställer våra snygga träningskläder. idag skulle det tydligen komma killar också, hoppas att dom nappar, behöver ju några starka karlar som kan hålla upp oss och dessutom är villiga att dansa!

Idag har det varit skola som vanligt, och jag har mest varit sjukt trött. Först kollade vi på "La casa de los espiritus" på spanskan, den var jättebra, sen så var det skidor på idrotten och efter det var jag ännu tröttare. Franskan gick bra, vi fick sluta tidigare.

Sen har jag inte gjort någonting typ. Kollat lite på sex and the city. Tror att jag borde kolla igenom allt en gång till, får inte hoppa över något den här gången! Sen ska jag lämna tillbaka boxen till Cecilia. Sen ska jag låna Scrubs av Tim, och efter det ska jag låna Vänner av Josefin! Jag älskar TV-serier!

På tal om TV-serier så börjar ju Gossip Girl idag, men jag kommer ändå inte hinna kolla så himla mycket + att jag missade lite i början så jag orkar inte riktigt kolla.. Får hoppas att det går i repris! Men det verkar bra iallafall. Ännu en serie att fastna i?

Nej nu ska jag byta om.

Ciao!

-

jag vet vad jag ska göra efter gymnasiet! jag ska åka till något land i sydamerika och rädda sköldpaddor. någon som är på?

image34

-

Vill inte vänta ett halvår! vill se nu! vad sägs om en Sex and the City-fest i kombination med premiären? Högklackat, snygga klänningar och Cosmopolitans? Can´t wait!

image33


Mardrömmar..

För ovanlighetens skull hade jag en mardröm inatt. Den började med att jag och familjen och Björn bodde någonstans, och plötsligt så ramlade Björn ihop och dog. Och jag bara grät och grät och grät.
Men tydligen var det så att jag skulle iväg på High School Year, så jag var tvungen att åka.
När jag var i USA var vi på någon sorts uppvisning av något slag, och då fick jag beskedet att Frida hade dött. Ännu mer tårar och jag var hur ledsen som helst och jag hade ingen aning om vad jag skulle göra.
Plötsligt så var jag iallafall tillbaka på A-O (?) och vi skulle typ städa ur en massa skåp, och jag grät och grät och pekade finger till alla som kollade på mig (??)
När vi var klara med det där skulle jag och mamma gå hem (hem i hammarstrand) och då var vägen som går genom allén översvämmad, men mamma var tvungen att gå där ändå, så hon sjönk igenom.
Men sen vaknade jag med andan i halsen och fattade till slut att det bara var en dröm. Jag hatar mardrömmar!

Just nu har jag väldigt tråkigt och hoppas på att Björn kan pallra sig hit. Behöver sällskap efter den hemska natten..

men nu ska jag göra nåt annat.

herråp


Det här med Spice Girls..

Jag önskar nästan att dom aldrig hade återförenats. Seriöst, har ni hört deras nya låt Headlines? och har ni sett videon? MY GOD! Satt bara där och gapade, vart tog dom roliga, gosiga, härliga tjejerna vägen? Dom har ersatts med stela och tråkiga kvinnor. Men alltså, jag tycker dom ser så oerhört lidande ut. Iallafall Ginger och Posh. Emma är ju fortfarande jättesöt förstås, och Mel C verkar ok, Mel B verkar ha lugnat ner sig, men Ginger och Posh ser bara så otroligt tråkiga ut.
Min personliga favorit var Ginger Spice, Geri Halliwell alltså, och det var nog därför att hon verkade så himla rolig och gullig och hon bjöd på sig själv. nu är allt det där borta.
Och har ni tänkt på att om dom hade varit samma "size" nu som då, hade flera av dom ansetts vara mulliga? är inte det helt sjukt?

Nej, gillar inte alls deras comeback. Vet inte hur bra det går för dom, har inte sett en endaste låt på TV? blev det ingen hit? konstigt.

(OBS! kolla på egen risk)



(om du reagerade likdant som jag kanske denna piggar upp lite)




/sara

Ledig!

Idag, och även imorgon, så är hela SPSK2 lediga. Så jävla skönt. Alla SP-lärare är på nån konferens eller liknande.

Så idag så vaknade jag, åt frukost och sen gav jag mig ut på en uppfriskande skidtur. hurtjag. Det var jag och massa gubbar i spåret. Jag och gubbarna. mmh. När jag kom hem kollade jag lite på Sex and the City och förbannade Carrie för att sumpa sitt förhållande med Aidan. SÅÅÅ GULLIG KILLE. Jävla mr Big alltså.
Iallafall, runt kl två kom Fanny och Mette och vi satte igång med att välja musik och komma på danssteg till våra danser som vi ska ha på idrotten. Det gick ganska bra och vi fick till flera åttor på streeten och typ två åttor på jazzen. det blir nog bra.

När dom åkte hem så har jag bara varit med Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha. Vilka brudar alltså. jag kan helt ärligt säga att jag älskar dom! Jag antar att jag ska fortsätta umgås med dem ikväll. Eller vänta!!! Är de DH ikväll? och Fula bettan!!?!??!?? O-M-G!!!!! MÅSTE SE!!!!! Jag har blivit helt avskärmad från TV-världen, jag hade ingen aning om att DH och Fula bettan hade börjat igen. Häng med!

Nu ska jag kolla på Vänner.

/sara

Oh no, måndag

jaha, då var det måndag igen då.. suck. jag har ingen ork över till att gå i skolan. kan det bli sommarlov nu? snälla?

det blev ett kort inlägg.

/sara

Cheerkväll!

Ikväll var det då dags för en efterlängtade cheerkvällen. Vi möttes på Coop och handlade tacos-grejjs, och sen gick vi hem och gjorde tacos. Juste, även att vi köpte godis för 167 kr.. det var inte dåligt det! Men vi gjorde iallafall tacos och åt det, sen förflyttade vi oss till tv-rummet där vi kollade på Bring it On :) nu är alla aspepp på att visa upp sig och slutligen, TÄVLA! Det är länge kvar men vi ska köra stenhårt :)
Är asglad för att jag började med cheerleading, det är det roligaste jag varit med om på länge. Älskar våra blivande tävlingskläder.

Men nu ska jag kolla på Sex and the City!

Tjejkväll imorgon! PEPP!

/sara

fan fan fan fan fan

fan fan fan fan fan är det enda jag har att säga.

Paaaaaain

Var på Body Pump med Loppan idag. inte lika jobbigt som förra gången pga att vi fick för lätta vikter (oh ja, vi är grovt starka) men det var ganska jobbigt ändå. Tog en powerwalk hem med Frida i telefonen, och nu har jag tränat på att gå ner i spagat! jag kan snart! JAG KOMMER KLARA DET!!

såg att det var någon som hade kommenterat cheerleadingen, och tänkte bara säga att jag är med i ett alldeles nystartat lag och alldeles nystartad förening - ÖCF - Östersunds cheerleadingförening. Om ungefär ett år kommer vi att börja tävla i Cheer B. :) Det ska bli hur kul som helst och jag vill börja tävla nu! älskar cheerleading.

Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, men på torsdag är det träning igen :) Känns hur bra som helst att äntligen komma igång och träna. Nu måste jag hålla i det här. På torsdag blir det nog Step av något slag, och kanske Body Balance. Förhoppningsvis.

Har en ny favvolåt:
Rihanna - Dont Stop the Music

Annars är jag glad och så :)

herrå!

/sara

Body Balance

tjenahejsan,

har precis (eller nja, en timme sen) kommit hem från ett Body Balance-pass. och jag kan bara säga att det var riktigt skönt! Helt lagom jobbigt och sen bara skönt med avslappning och mmmmm.....
När jag kom hem så åt jag, och nu ska jag hoppa in i duschen. Var bara tvungen att sätta mig här först..

Jag är så glad. Tror att det här blir fnitterveckan för mig.

nej nu ska jag duscha, kanske skriver något ytterst intressant lite senare.

tja


Oops!

Kl var visst snart halv tolv? wtf? har precis kollat klart på en av världens mysigaste filmer, Love Actually. Fan vad jag älskar den filmen. Jag sitter med mungiporna upp till öronen ungefär.

Idag började dagen med att mamma slet upp mig ur sängen vid halv tolv. herregud, får man aldrig sova längre? Men det blev till att kasta i sig frukost, på med skidkläder och sen packa oss in i bilarna och åka till Trillevallen. Där blev det 5 km på längdskidor, ganska segt. Dock var det ganska roligt då Casper drog ner pappa i snön så han bröt av staven. haha ha. haha. ha. Japp, jättekul.

Sedan åkte jag och Helena hemåt runt halv tre, och jag hann nätt och jämt till divisionsgränd där min cheer-tränare bor. Och där var det då dags för årsmöte.. Ytterst seriöst. Nej då, det var väldigt roligt :) Vi bestämde en massa bra saker, och jag är riktigt pepp inför träningarna som kommer. På fredag har vi våran första cheer-kväll! Då ska vi träffas och umgås och äta tacos och kolla på Bring it on! hihih.

Men nu måste jag faktiskt gå och lägga mig.

Simma lugnt!

image32

Dagen efter..

haha, vilken jävla kväll! Applåder till mina gästbloggare, dom var grymma. Jossan lyckades få vit text på sin del, så ni får markera om ni vill läsa. Men på egen risk dock..

Jaja, kvällen började med en busstur runt hela Frösön kändes det som, men vi kom fram till Cecilia till slut. Där var allting väldigt vitt, men vem har sagt att det är nåt fel på vitt? Hela huset var assnyggt.
Vi började dricka och sen var det in i dimman ungefär..

Kvart över tio tog vi bussen som skulle ta oss till sportstugan, och bussen var full! helt sjukt! När vi kom fram visade det sig att dom var påväg att köra ut alla, men vi fick komma in och satte oss för att vänta på bättre tider. När dom bättre tiderna kom var det full fart på dansgolvet och det var sjukt kul!

Åkte svarttaxi till Lugnvik, gick och la mig och sov. Björn stack och jobbade och jag sov till halv ett, då min kära storasyster ringde och sa "jag kommer och hämtar dig om en kvart!" okej sa jag, så då var det bara att slita sig upp och se sig i spegeln och säga "fan vad jag ser ut som skit." men jag försökte fixa mig så gott det gick, och sen gick jag ner på OK och hoppade in i bilen och åkte till Ottsjö. Så nu är jag här och tar det allmänt chill.

Men tack för igår tjejer + fredrik! måste göras om.

/sara

Fiesta

VI HAR 5 ST GÄSTBLOGGARE::::


Sara sa pröva kysstekning minsann, udrar om hon hittar en han? höhö. linnea kollar på medans stina stå. höhö MEN INTE NU LÄNGRE!!! HÖHÖHÖ


/fredrik


Musiken dånar, fyllan kommer. Exkakt så låter det "Livet är en fest, håll med om det folk och fä".
Jag ska vissla efter mågon ikväll, inte allt för svårt.

Nu ska jag fylla på glaset och prata om saker jag glömt imorgon. och ha n asbra kväll!

Adios amigos. /linnea

Yo! Stina fucking Lif här! Förfst hos Ccilias vita hus, hihi!:) snart blir dt ft i Frösö sportstuga. Ska vi gå i kylan 3 m  lr ta bussn? det 'r frågan. Ikväll ska jag utföra ett nklt uppdrag, hoppas på fler. Hoppas man träffar nytt, trvligt folk. Nytt folk = skojsigt värre. Dt här är Stina Lif som signar ut, slut!

TJAAAAAAAAAAAAAAAAA lillandrssob här, i love sara liksom, är rdn full men dt gör iget. jag 'lskar frdagar och jag gillar att festan med er snyggingar! G MIG MRA SPRIIIIIIIIIIIT" ööer nej, jg har fårr tillräckligt. hahahha kram på alla läsare jag älsar r också jag tykr att vi borde göra dettta oftare. sara lkr md mitt halsband och vi ska åka om n timm. alka min party skiva. HAHAHHA särskrivning// Josefin


haha, själv är man inte överdrivet full som vissa andra;) haha men kul har vi! Just nu gör josefin en grogg åt mig, den sista var väldigt god så jag hoppas på att den här blir lika bra:) Fredrik sjunger till apologize! det blir flera saker som blir lite konstigt när man blir full, just nu är det en väldigt het diskution om Linnea har en kille eller inte!
Hahah, nu ska jag ta och gå och dricka josefins grogg;) Pussar på alla! från Cecilia


Peppad på livet!

Hade Moa varit här att vi just nu suttit och sjungit "peppad, peppad, peppad på livet!" jag saknar moa.

iallafall, om en halvtimma ungefär beger jag mig till bussen som går mot Frösön och Cecilia, för förfest. Kl 22 drar vi vidare :) Kommer nog bli en kul kväll!

Detta blir ett kort inlägg.

PEPP-PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Skola

sitter på skolan nu och funderar på om jag ska vänta tills jossan slutar eller om jag ska gå ner på stan själv.. det är ändå en timme tills dom slutar. men iallafall.

På fredagar har hela årskurs 2 individuella val hela dagen. Jag har Må Bra som 50p-kurs och Ensemble A som 100p-kurs. Så idag på förmiddagen stod det gym på schemat på Må Bra, så vi gick ner till gymmet i Sporthallen och... jaa.. satte oss på mattorna och stretchade. Jag tycker verkligen inte om sporthallens gym! Helt sjukt tråkigt! Tycker inte om gym över huvudtaget. Men vi låg och stretchade från kvart över tio till kvart i elva, och sen gick vi och åt lunch. Var inte så hunrig, surt nog, eftersom det var spagetti och köttfärsås. Damnit.

På lunchen gick vi ner på stan och tog ut pengar och Mette gjorde ett impulsköp på Din Sko. Fast ett väldigt bra impulssköp, riktigt snygga skor faktiskt.

Halv ett började Ensemblen, men vi skulle bara ha betygssamtal, så jag satt och stirrade in i väggen i en halvtimme, sen var det min tur. Cecilia sa bra saker, men att jag också ska tänka på att ta mer plats. När man sjunger i grupp som vi alltid gör, så kan dom inte riktigt bedömma vilket "betyg" man ligger på, men dom gav mig ett VG och hoppades på att jag skulle sjunga en låt helt själv. Det enda jag ska göra är att komma på en låt och sen få med mig någon som kan spela. v. 8 är det konsert i musiksalen igen, och då är alla mina vänner och dom jag känner välkomna! kommer kanske bli mer än en spelning.
Ska absolut satsa på ett MVG i Ensemble A. Har ju världens bästa lärare, så det ska nog gå.

Nej nu har jag minsann bestämt mig. Jag ska gå ner på stan och köpa det jag ska köpa, sen ska jag skynda mig hem och packa ihop grejjer och hoppas på taxipengar av pappa, förhoppningsvis kunna ta en powernap, och sen fara till Cecilia och förfesta, och sen blir det partaj hela natten lång!

Skriver mer i helgen!

/sara

Zzzzz...

vet inte riktigt hur jag ska kunna somna ikväll. Idag när jag kom hem till Björn var jag först så hungrig så magen skrek, och när jag hade ätit så somnade jag mätt och belåten. Vet inte hur länge jag sov, men ett litet tag iallafall. Så nu kommer jag inte kunna somna. Har inte lyckats att somna i god tid på hela veckan. JAG ÄR TRÖTT.

Men jag ser fram emot helgen iallafall! Imorgon är det fest för fulla muggar, på lördag åker jag till Ottsjö och får väl bara hoppas på att jag inte är för bakis, och sen på söndag är det årsmöte med cheerleadingen! Där ska vi bestämma träningstider och TÄVLINGSKLÄDER!! yeeeeyy.

Men nu orkar jag itne skriva nå mer. Helenas dator är seeeg..

tjarå


Shame on me

image22

(detta är Alessandra Ambrosio)

Tings och cheer

Dagen började med att jag kom försent till spanskan med en kvart. fan. men jag gillar inte spanska.

Dagen fortsatte med lunch, och sen idrott! Och det var roligaste idrotten någonsin! Det stod lekar på schemat, och först lekte vi kull, vilket var jobbigt och tråkigt.
Sen kommer vi till den bra biten! Leken hette "Indiansmyg" och det gick ut på att man skulle dra ut massa olika redskap, typ plintar, madrasser m.m, och sen var det en som skulle sitta längst bort och vakta sånna här rispåsar. och medans den blundade och räknade till tio så skulle man gömma sig bakom redskapen och om när den som vaktade öppnade ögonen igen och man inte hade hunnit gömt sig fick man börja om. Micke, våran gigantiska-biff-lärare, var den som vaktade och han var inte nådig kan jag säga! Taskmört. Men iallafall så vann mitt lag. Bra jobbat.

Efter idrotten blev det byta om och sen franska vilket var ganska kul. Vi skulle göra nån serie utav bilder så det var helt ok..

Efter franskan slutade vi och jag och Loppan gick ner på stan och mötte Frida, sen gick vi alla tre, muntra och glada, till tings. Åt sallad och drack te och var konstiga. Ovanligt.
När Loppan stack grät vi floder, men Carro anslöt, så vi torkade tårarna. Vi tre satt och babblade på.
När tings stängde så gick vi mot busstorget. Jag och Carro tänkte fika mera på Pause, men det var smockfullt, så då skilldes vi åt och jag gick till min cheerträning.

Väl på plats i sporthallen så var det fullt med folk pga basketen, som tur var satt Sara där, så vi satt och väntade på Anna, våran tränare, och alla andra.
När de kom gick vi ner till E-hallen och körde igång!
Först körde vi igenom några danser som vi har lärt oss, och sen provade vi på att bygga. Det gick väldigt bra, och nu är jag bas. Det betyder att det är bl.a jag som ska stå och hjälpa toppen (den som är högst upp) upp. Det är basarna som håller i allt så att säga. Det var väldigt roligt! Jag älskar cheerleading!

Efter träningen fick jag skjuts hem av mamma, och hittills har jag inte gjort för mycket. Imorgon ska jag ta en liten sovmorgon, och sen är det skola.

Tack för idag, slut för idag

/Sara

Nu har jag slitit..

Tog verkligen tag i att göra en renovering i bloggen, och jag är ganska nöjd över resultatet! headern ligger ju inte exakt med menyn, men jag orkar inte göra någonting åt det just nu. Så det får bli en annan gång när jag är trött och inte har någonting att göra.

Nu är det snart sängdags tror jag minsann. Ska väl kolla på dumburken (tvn) först. Men sen så!

Tjarå!

Snälla, får jag sova nu?

JAG ÄR SJUKT TRÖTT. Tänkte bara meddela världen om det. Vill gå och lägga mig, men det är alldeles för tidigt. Måste vänta till minst kl nio. Jag vill bara sova sova sova sova.

Idag var alltså första skoldagen. Sjukt tråkig. Hade vi jullov nyss eller? Det känns inte som det. SUUCK.
Men en positiv sak var att vi fick Karin som ny mattelärare! Jag började nästan gråta av lycka! Hon är världens gulligaste, och förhoppningsvis kommer matten gå bättre nu.

Vet inte vad jag ska göra ikväll. Det är inte nånting bra på TV vad jag vet, så jag får väl försöka hålla mig uppe på något vis. Försöka designa min blogg? BRA IDÈ!

Föresten, det var inte Adriana Lima på bilden i inlägget från igår, det var Izabel Goulart, och det ser man ju om man kollar noga :) Men Adriana är en hot bitch ändå


Får väl se om jag skriver mera senare.


/sara


Victorias Secret Fashionshow

Har som många andra suttit och kollat på Victorias Secret Fashionshow nu ikväll. Lika roligt varje gång! Gillar modevisningar över huvudtaget. Även om det är kläder som jag absolut inte har råd med, och som man kanske inte skulle bära i verkligheten, så är det kul att se.
Och i år var ju även Spice Girls med och uppträdde. De "sjöng" Stop som var en av mina favoritlåtar som liten. Men med "sjöng" så menar jag playback. gaaaah vad less jag blev. Så jäkla synd. Och vad har hänt med min favorit, Geri Halliwell!? Hon brukade ju se ut att vara världens goaste och gulligaste, visserligen är hon vacker nu också, men hon ser så osäker ut. Det är ju lite synd kanske.

Iallafall, idag var sista dagen på jullovet. Så nu är det väl typ 8 veckor tills sportlovet... suck. Men förhoppningsvis går tiden snabbt! Hinner väl knappt kasta ett sudd i ögat på Loppan också går vi plötsligt i SPSK3. fan vad nice.

Men jag borde väl gå och lägga mig snart tror jag. Är lite sjuk, så det betyder att jag är tröttare än vad jag är i friskt tillstånd. Har inte vänt tillbaka dygnet ännu.. Shit.

Men vi hörs.


image22

(Jag skulle kunna tänka mig att se ut som Adriana Lima..)

image23

(Spice Girls 199*)

image24

(Spice Girls 2008)

FUCK U 2007!

ja, då var det nytt år alltså.. tycker att Asse och Frida var väldigt påhittiga då de skrev "fuck u 2007" på pajen på nyårsmiddagen. huhuhuhöhöhö.

Iallafall, nytt år alltså. Om jag ska vara ärlig så kan jag inte komma på vad fan jag gjorde 2007? Ett ganska meningslöst år. Kan väl säga att höjdpunkten var Frankrike-resan i april-maj. Det var riktigt gött! Just därför gör jag ingen summering av året, för det känns inte som att jag har gjort något. Dessutom orkar jag inte göra någon heller.. daah.

Men jullovet kan jag ju berätta om! Julen firades i Sthlm, och det vet ni ju redan om. När vi kom hem från Stockholm var det julklappsutdelning och jag fick en massa kläder, en iPod nano video och lite annat gött. Dagen efter skulle vi försöka ta oss till fjälls i blixthalkan. Problemet var att det alltså var halka, och vi fick inte upp våran släpvagn från garaget. Så vi fick helt enkelt stuva in allt i bilen, vilket inte var helt lätt eftersom vi alltid ska ha så jävla mycket grejor med oss. Ni har antagligen sett Sunes Sommar, då dom ska packa husvagnen. Ja, ungefär så var det. Men vi fick iallafall plats också bar det av.

Första dan i stugan drog vi till Åre och "gjorde byn". Jag letade efter en nyårsklänning, hittade en som var ASSNYGG, men väldigt dyr + att man inte kunde ha BH under den. Och jag är inte den som vågar gå utan. Så jag fällde en tår och hängde tillbaka den.

Andra dan for vi till Vålådalen och åkte 7.5 km på längdskidor. Fy fan säger jag bara, vilket humör jag får när jag åker skidor! När det går dåligt alltså. Jag kan inte säga att jag blir glad.


Dagen därpå var det dags för mig att åka hem med min kära syster.

När jag kom hem kom Björn till mig, vi åt mat och kollade på Lost. Fan vad jag älskar Lost. Det är nog världens bästa TV-serie, efter Sex and the City. Så jäkla spännande! Men iallafall..

Dan efter var det NYÅRSAFTON! yeeeaay. Fick kuta ner på stan och stressa en stund, sen ut i Lugnvik och öppna julklapp, sen hem och fixa fixa, och sen kom Olivia, Asse, Frida, Sebben och Stina och kvällen var igång :) Nyårsaftonen var trevlig, men som vanligt ganska överskattad. Man ska aldrig ha för höga förväntningar helt enkelt.
Vid två-tre mötte jag upp en jätteglad Björn som hade fått tecken från Gud ungefär, som han glatt delade med sig av. Vi hittade en skottkärra stående mitt ivägen, och det var ju "menat" att Björn skulle stöta på just den skottkärran så han tog hem den. När vi kom till OK och Björn skulle visa mig hur man kan norpa 1 dl bensin, så såg jag att skottkärran tillhörde kyrkogården. OH NO! tänkte jag! jag som är konfirmerad och allt, nu kommer jag aldrig in i himlen. Men Björn skulle prompt ta med den hem, och jag vettefan vad jag ska göra med den nu. Den är ganska liten och söt, jag kan skjuta runt Loppan i den.

Dom senaste dagarna har väl inte varit fullspäckade. Jag och Björn har kollat på Pistvakt och lite andra filmer, och sen har vi inte gjort så mycket mer. Sovit asmycket. Jag är så himla trött nuförtiden.


Ja juste, har nu läst ut Harry Potter och Dödsrelikerna på svenska. Läste den på engelska i somras men nu var det dags att ta till modersmålet. Och jag är aningen förvirrad. Får man översätta till ord som "paxa", "v-frontkalsonger", "snuskgubbe"? Alltså jag tycker att den var väldigt konstigt översatt. Men antagligen är det väl därför att den ska vara ungdomlig, men va fan! cut the crap.


Men nu ska jag nog gå och poppa popcorn och mixtra lite med min iPod. Jag får väl hoppas att jag inte eldar upp popcornen som jag råkade göra igår, det blev stor eldsvåda och Björn märkte INGENTING. Det är en hälsorisk att vara tillsammans med en datanörd. (såja berra, tat lugnt, puss)


Ni kommer säkerligen höra mer av mig i framtiden. HEJ MÄER!


RSS 2.0