30/12 -06 Sen fredagnatt

hej alla fans,

jag har tillbringat 3 dagar i Sundsvall med min kära pojkvän, och det skrevjag så mycket om på lunar så det orkar jag inte skriva ner här. ööööh.

jag tänkte göra som alla andra och göra en summering av året som gått! roligt va?!

Januari, februari, mars: Mycket mys med Björn, sökte till gymnasiet. Ångrar nu att jag aldrig sökte dans. VARFÖR!? men iallafall, såhär såg mina val ut:
1. Samhällsvetenskapliga programmet inriktning språk
2. - || - inriktning media/text
3. Handel- och administrationsprogrammet. (vad tänkte jag på?)

April: fylla 16, wow!

Maj: Var det nu man fick reda på att man kom in ? jag kommer inte ihåg. Uppvisning på Dawes, feht.

Juni: studenten, var ute med Björn. Sedan gick jag ut nian! tänk att jag blivit så stor. när man var liten tittade man ju upp på dom där "stora niorna" också var det slut med att vara en stor nia. Men vi hade en jättefin skolavslutning allafall.
I will remember you, will you remember me?
26 juni åkte jag och familjen minus helena ner till våran stuga i stockholms skärgård. det var en början på en plågsam tid då jag skulle vara borta från björn en hel månad! från att ha umgåts i stort sett varje dag skulle vi plötsligt inte ses på hur lång tid som helst. det var faktiskt hur jobbigt som helst.

Juli: 2 juli åkte jag till England, helt själv. Eller ja, hade sällskap med en tjej jag aldrig träffat förut, Marcia. Hon var jättesnäll, synd bara att vi aldrig kunde umgås i Cambridge. Ja alltså, Cambridge var det. 2 veckor. Plågsammaste veckorna någonsin. Längtan efter Björn blandat med längtan efter familjen blandat med alla andra känslor gjorde att jag vantrivdes. Men jag ska ändå inte klaga, att åka på språkresa är en upplevelse som inte alla får vara med om. Träffade tre riktigt snälla tjejer, Anna, Johanna och Amalie.
Efter två veckor i Cambridge, den 16 juli, åkte jag till Paris! Mötte min familj där som hade bilat ner från Sverige. Det var så himla skönt att få träffa dom igen. Vi var i Paris bara 2 dagar, men hann se mycket! Eiffeltornet såklart, men också Triumfbågen, Champs-Elyssés, Sacre Cour (ursäkta stavningen) och Moulin Rouge :D
Sedan så åkte vi bil hem, det tog 15 timmar.. ja, riktigt tråkigt.
Kom till Sthlm, sen så tvingade jag i stort sett mina föräldrar att köra så fort som möjligt till UTANEDE! och vem där, jo BJÖRN! vilken fröjd det  var att se honom igen.
Sedan var det en kort visit på Yran, och det var bara trevligt
justja, började jobba också. Jamtli, på torget iklädd 1800-talskläder. det var faktiskt ett roligt jobb och jag lärde känna mycket folk :)

augusti: jobbade mera, efter det var det bara att ta det lugnt, och ladda inför första skoldagen.
ja alltså, började skolan. Hamnade i en bra klass, så jag trivs.

september: carrol 16 år, vi hade stor fest för henne! det var roligt!

oktober: helena 19, inte så mycket mer.. bara skolstress. var sjukt less på skolan.

november: 1 år med Björn! 1 HELT ÅR! woow ! :D det var ingenting man kunde tänka sig när vi båda gick på A-O och såg varandra varje dag.

december: julshow med Dawes, skollessheten sköljde över mig, men sedan jullov.
och nu är jag här.
snart nytt år. undra vad som kommer hända? nyårslöften har jag aldrig varit något för, men kanske att jag ska ta tag i skolan och vara mer framåt, träna mera, bla bla bla. kommer inte hålla

En sak jag är glad över, är att jag hamnade i samma klass som Josefin, a.k.a Tjosan. Plötsligt hade jag en till bästa vän :) och Moa, henne som jag bara varit bekant med innan, lärde jag också känna, och oj vad bra det blev, förhoppningsvis är det hon och jag under granen imorgon!

Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mera. det där var en dålig summering av året:P men men.

puss och kram ses på stan

23/12 -06 Nu är det nära!

hej alla fans,

imorrn är äntligen den efterlängtade julaftonen. men varför är den så efterlängtad egentligen? allting är ju över på bara några timmar. sen börjar den där jobbiga nedräkningen igen, till nästa jul. fast det är bra att man får lyssna på Lars Vegas, åh. "Gud jul din gamle keps, här får du en storblommig sleps"

idag är det iallafall förberedelser inför allting. Köpa gran, pynta gran, stryka dukar, koka skinka, koka gröt, koka anna, koka soppa på spik. nej nu överdrev jag

en sak jag vill ha just nu, en plattång! trodde aldrig att jag skulle vilja ha en, men nu är det bara för att mitt hår blev asfult när jag SJÄLV krusade det igår. dumma jaaaag. men anna blev snygg! hon borde permanenta sig. undra om jag skulle kunna lista ut hur man får in bilder i den här?annas friss

wow, jag lyckades! lite suddig bild, men såhär snygg blev hon! tror jag måste hä in en till bara för att jag blev så nöjd med mig själv.

annas friss

woooow! snygging-anna.

öhm, ja, kanske skulle fortsätta med bloggen.

senare idag ska jag ta det jäääävligt lugnt. läsa Da Vinci-koden, titta på nån film kanske, och inte göra så mycket mer. ringa runt till lite folk!

men det får räcka för nu.

GOD JUL!

/sara

18/12 Snart jul

Hej alla fans

Bad Sara, bad bad Sara. Jag är verkligen dålig på blogg/dagbok eller vad man nu ska kalla det. Vad försökte jag inbilla mig när jag skaffade den här? Dålig jag.

Iallafall, idag har varit både bra och dålig. Mest dålig om jag tänker efter. En gång var jag känd för att vara optimist. Tänka sig.

BRA SAKER IDAG:

1. veg-pyttipanna till lunch. mumsans
2. moas och min lilla fotosession, främst bilder på josefin och sebastian. ibland är det kul att vara jobbig.
3. asgarvet som resulterade i tårar när jag såg josefins roliga miner + hörde hennes garv, åh det var roligt, åh vad jag grät. glädjetårar!
4. inkasserade 129 kr när jag lämnade tillbaka några papper som jag inte behövde. PENGAR <3 (egentligen ganska läskigt att man är så beroende av pengar? varför kan man inte ha kul och se snygg ut utan pengar?)
5. jag missade trots allt inte 1:an när jag skulle fara hem. ibland är det bra att 1:an ALLTID är försenad.
6. när jag kom hem låg min 6280 uppgraderad och lagad. tack!
7. sist, men inte minst, SNÖN! det blir kanske inte en grön jul trots allt? bara för att jag skrev sådär nu så kommer antagligen allting vara borta imorrn. bara för att sabba för mig

DÅLIGA SAKER IDAG:

1. kunde inte sova, sen när jag väl somnade sov jag för länge, 7.20 klev jag upp. skit
2. redovisning på NK:n, hade inte pluggat nånting, skit
3. Eva pratade om omprovet i geografi, orken! vill inte
4. fick reda på vad jag fick på redovisningen i samhälle/geografi, och även fast jag hade varit toppen som det lät på Ingela, så fick jag ändå ett jävla G+. Vad fan är det för fel på VG? om jag nu var så himla duktig. Men VG i samhälle iallafall.
5. jävligt tråkig idrott. fick vara nere i gymmet och titta på redskapen, kul.
6. stress inför svenska-provet imorgon. fel att lägga provet på onsdag ist? pucko.
7. beslutsångesten inför nästa år. dans eller samhälle? gå om? jag vill helst gå om, höstterminen har sugit rejält och jag känner mig sämst. har jag inbillat mig att jag har varit någorlunda smart förut? eller har mina hjärnceller brutits ner under sommaren? jag är iallafall ,helt plötsligt, dum i huvudet.


ok, det var 50/50 dåliga grejjer idag. andra dåliga grejer är att mitt skåp sitter så långt ner att jag får ont i knäna + att mina böcker inte får plats i det. en annan dålig sak är att det inte automatisk sätts in 10.000 kr på mitt konto varje månad. varför gör det inte det?


tur är ju att det finns sånna som förgyller ens vardag, sånna som Björn, Tjosan, Moa, Caroline m.fl + att det snart är jul! jag älskar julen, kommer jag alltid att göra. Igår bakade vi pepparkakshus, eiffeltornet!

hej då allihopa.

RSS 2.0