17/11 2006 Snart är det Lördag igen

Hej alla fans!

förlåt, jag har inte skrivit på ett tag. Men jag är så arg på min dator som är seg >( Det tar tusen år att skriva ett blogg inlägg.

Idag började jag klockan tio, alltså ingen spanska. Hade matte, och inte bara matte, utan matteprov. Läskigt. Men det gick iallafall bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Kändes som att jag klarade flera VG-frågor än vad jag klarade G-frågor. Men jag blev iallafall klar till kvart i elva, så jag gick på busstorget och tog kära ettan till Revejlen. För övrigt så träffade jag Malin på bussen, dom skulle till stan och skulle åka runt. Jobbigt. Men jag gick iallafall till Björn som låg och sov. Sweet sweet! Han ska få sova en stund till, sen är det dags för väckning. LUNCH tack. Hann bara se att det var svartvinbärsskinka på skolan, men jag äter ju inte vanliga maten, men iallafall. Pekka.

I helgen är det min och Björns helg. Ett år, ett underbart år! Åh vad Björn är bra. Imorrn ska vi gå på bio tror jag, Borat. Den ska vara jättebra har jag hört.. Så det blir kul! Synd att jag är fattig sen :( Får inte pengar förens 30 november. typiskt.

Saknar Tjosan, den sjuklingen.

Nu ska jag väl hitt på nå.

Pusshej


7/11 -06 Trötta tisdag

Hej alla fans!

Trött idag. Kom försent till skolan, till svenskan. skit också. alltid >.< sen lurade josefin i mig en kopp te, och då blev jag ännu tröttare. höhö. men det gör inget, jag tycker om tjosan ändå<3

Ikväll är det Grey´s anatomy! SÅ SOM VI HAR LÄNGTAT. bästa programmet genom tiderna. efter prison break. förra säsongen. höh. Och Björn kommer nog hit och tittar med mig, så det blir bara mysigt. åh.

I HELGEN BLIR DET ÅKA AV!

Nu tar  vi det lilla lugna. Hej då!


4/11 -06 Alla helgons dag

hej alla fans

jag hade skrivit jävligt mycket här, men sen skulle jag göra något så att allt försvann, skitbra!

jag kortfattar nu eftersom jag är jävligt less

skulle gått på stan med isabell idag, men eftersom det är alla helgons dag så ska stan prompt vara stängd. Jävligt onödigt, vem firar den här dagen egentligen? Inte jag iallafall. Så jag får se vad det blir idag, Isabell ville dra med mig på bus eller godis, men jag är inte så mycket för det.. Hon tyckte att jag skulle släppa lös mitt barnasinne.. hmhmhmhmhmmhm,h nja sa jag.

Skulle gärna slänga ut datorn genom fönstret eftersom den är så jävla seg.


puss och kram ses på stan

hej då

3/11 -06 Hemmakväll

Hej alla fans!

wow, nu har jag också blogg! det trodde man väl aldrig att det skulle ske. eller kanske.

Idag var riktiga slödagen. gick i linne och morgonrock till klockan två, sen blev det mjukisbrallan. Tittat på tv och suttit vid datorn mest hela dagen. Nu är mamma och pappa borta på middag och jag och Anna var ensamma hemma, men sen kom Hilena med vänner och skrämde oss. Så nu tittar vi på Idol och äter karra! men jag har tråkigt, hade helst velat vara ute ikväll. Men imorrn kväll kanske?`

Lovet har varit bra, bara det att jag har saknat Björn sjukt mycket. Åkte till Sthlm i lördags, kom hem i onsdags. Har shoppat (jacka, jeans, tröja, kofta), varit på teater (Jösses Flickor, ASBRA!) och varit på släktträff. Träffade syssling Ylva som jag inte träffat på.. 8 år? Så det var roligt. Också kusinerna såklart och all annan släkt som jag knappt visste att jag hade. Och tydligen så är jag släkt med den där killen som gjorde Crazy Frog, men det kanske jag inte borde prata så högt om.. men äsch.

Imorrn ska jag gå på staden med Isabell. Saknar henne! Saknar jättemycket folk faktiskt. Längtar till ferren med gamla nian-tjejjerna! är den nu blir av. och jag saknar TJOSAN! jag har inte fått skrattat på riktigt på ett tag. Men på måndag ! då är det Tsaren und tjosan again

jaha, så var det att skriva blogg.

peace out

RSS 2.0