11/5 -07 Dålig dag

hej alla fans,

idag har bara varit en dålig dag. mest. började med nationella prov i matte, och tack för att man får känna sig sämst. sedan blev det latte och muffins med mette, stina, moa och erik, sen åkte alla hem. fast moa var kvar ett tag och vi gick lite på stan sen åkte hon också. så jag gick själv på stan ett tag, trodde björn skulle komma, men det blev ändrade planer så jag åkte hem. orka prova kläder och skit, sitter ju som korvskinn ändå. dumma kläder, älskade skor. jag hatar provrum, jag känner mig bara tjock och fet och äcklig och bläääää.
jaja, jag cyklade hem och började städa mitt jävla rum, satte igång en tvättmaskin, dammsög, men våran dammsugare suger ju inte, den suger för att den är dålig, men den suger inte upp skiten. bläää.
sen gick jag ut med casper, och han drog hela tiden.
nu är sitter jag i min säng och skriver blogg och lyssnar på The Thrills, och det är väl det bästa som hänt idag ungefär. kvällen kommer väl suga, vet inte vad jag ska göra. typ ut och springa, det är det jag borde göra.
borde också åka ner på stan en gång till för att hitta bilder till mina ramar, men jag orkar fan inte för jag har ändå ingen att gå med.

nu är jag bara arg och less och ledsen över något som jag inte vet vad det är, så det kanske är bäst att sluta skriva.

hej då

8/5 -07 Måndagen

hej alla fans,

måndagen var både den värsta dagen på länge, och den bästa. när jag vaknade igårmorse kunde jag aldrig tänka mig att det skulle bli som det blev..

första timmen var skolsköterskan hos oss och pratade, alla visste om vad.. redan när jag klev in på wargen kände jag den dåliga stämningen, folk pratade lågmält med varandra, och jag möttes av tårar och rödsvullna ögon.
klockan elva var det en tyst minut för Sofia Andersson, även fast jag inte kände henne så blir man så tagen. alla stod och grät och när man ser sina egna kompisar må dåligt är det klart att man gör det själv.
efter det satte jag och josefin oss i kondoleansrummet och bara tänkte och grät. såg alla sofias kompisar, och herregud, jag tänker på er.

sedan hörde vi att det inte var någon engelska, så vi struntade i idrotten och gick på tings istället. åt sallad och pratade. skönt.

efter det började det bra på dagen, fick äntligen träffa min älskade björn igen. vi två och richard gick på stan, for sen till lugnvik och tog det lugnt, kollade på film.

ja just det, på bussen till lugnvik ringde en kvinna till mig och sa att jag har fått sommarjobb :) jag blev hur glad som helst! fick på operations-avdelningen på lasarettet, det kommer nog bli asspännande :D vi skulle kanske få se nån mindre operation, coooool. det var iallafall mellan 18 juni och 13 juli + en vecka till då jag skulle få extra betalt! yeeeees. och sen om jag jobbar hos björns pappa också (kanske) kommer jag ha feht med stålar.

så den dagen var både bra och dålig.

idag var det nationella prov, sen mådde jag piss och gick hem. provet gick väl skit som vanligt.

ikväll är det ju ugly betty och desperata hemmafruar. det är gött

puss på björn som är bäst. och puss  på josefin också.

hej då!

6/5 -07 Dans och creme bruleé

hej alla fans,

i helgen är det Dawes dansshow som står på tapeten. Dansade jazz och disco idag, hoppade över hiphopen, för mycket som jag har missat mycket av pga frankrike :(( men men.
tyvärr möttes jag utav tårar när jag klev in på folkets hus,
Vila i frid Sofia,
tänker på familj och vänner.. livet kan vara så orättvist.

annars har dagen flutit på, cyklade hem efter dansen också har våra grannar varit här på middag. mamma gjorde creme bruleé, vilket hon gjorde väldigt bra!

gårdagen bestod av vin och cykling med josefin, frida, omb och aset, det var kul. jag och josefin gick hem vid fyra och somnade vid fem. enligt josefin snarkade jag så sängen skakade. häftigt!


ska nog sova snart, dans imorgon igen, på kvällen dessutom.

saknar björn så himla mycket. två dagar kvar, sen får jag äntligen krama och pussa på honom igen. det bästa som finns är du

hej då.

RSS 2.0