21/1 -07 Tråkiga söndag

hej alla fans,

idag är det en tråkig söndag. söndagar brukar faktiskt vara ganska mysiga nuförtiden, man tar vara på tiden man inte är på skolan liksom. men idag har det bara varit tråkigt, och jag har bara gått runt och varit... tråkig jag med. Funderat mycket.

Jag funderar på en sak. Jag har alltid haft drömmar, och det hoppas jag att många andra har också, för drömmar måste man ha! Men jag kom att tänka på en sak. När ska man våga ta tag i sina drömmar, och försöka förverkliga dem? När ska man försöka uppnå det där som man så länge längtat efter? Som att flytta hemifrån t.ex. Många av mina vänner bor redan hemifrån, men om vi bortser från tryggheten med att mamma och pappa betalar hyra. Om vi tänker framåt, när vi är vuxna, och vill lämna trygga Östersund. För jag vill inte bo kvar här för alltid. Det är för litet, för tråkigt. Jag drömmer om stora städer, Göteborg, Stockholm, London, New York. Men när ska man våga ta steget? Alla komplikationer som finns, pengar, räkningar, you name it. När kommer jag att vara vuxen nog att våga slänga mig ut i världen och ta tag i allt det där?
Jag drömmer om jobb också. Båda mina föräldrar är läkare, och trots att jag borde vara helt avskräckt från det yrket så är jag faktiskt lite sugen. Jag vill gärna jobba med barn, så barnläkare eller barnmorska vore ju det bästa som skulle kunna hända.. Men när ska jag våga ta det klivet? Tänk om jag ångrar mig, tänk om något går fel, tänk om det är det värsta yrke man kan tänka sig? Det finns så många tänk om att jag blir helt galen! För samtidigt som jag vill bli läkare så vill jag också bli stylist, sminkös, showdansare och allt annat roligt. Men det är ju så himla svårt!
Efter gymnasiet har jag faktiskt stor lust att söka till Balettakademin, men sen då? Har jag tur och kommer in, och går ut, vad gör jag sen? Som dansare är ju ingenting säkert.. I detta liv finns så många val, så många svåra val.

Ja, som ni märker är jag väldigt fundersam idag. dåligt humör

Skriver inte mera nu. Hej då

16/1 -07 Orken?

hej alla fans,

fan att jag ska sitta vid världens trögaste dator, så man knappt kan skriva. skiiiit

ja, som rubriken säger, orken? vart är den? inte hos mig iallafall. jag hade ett liiiitet nyårslöfte om att jag skulle skärpa mig i skolan. Göra bra ifrån mig, o.s.v. men det är helt sjuuuukt svårt! jag orkar inte! jag kan sitta och kolla på böckerna och tänka att jag MÅSTE plugga om jag ska ta mig någonstans, men jag orkar inte!
Känner mig bara trött och less idag. klagar på allting. vädret t.ex. varför ska det blåsa nåt så in i helvete? + snö på det? skit. sen är det skit att en vän ska behöva ta skit från en annan, som jag inte vill kalla nåt längre. skärpning för fan

sen så är jag grovt less på alla fasader som finns. vi tar två tjejer, ena är täckt med 20 lager smink, den andra är helt osminkad. det verkar som att många måste vara den där tjejen med 20 lager smink för att passa in. men vart tog den naturliga skönheten vägen? klart jag blir glad att kallas sexig, men är inte ordet vacker 100 gånger bättre att kallas? Jag erkänner, jag klarar mig inte utan smink. Jag skulle aldrig kunna gå på stan helt osminkad. Tänk om smink inte fanns, tänk om alla bara kunde få gå runt och visa sin naturliga skönhet? jag blir så jävla less på alla fasader

som ni märker är jag på väldigt dåligt humör. och till råga på allt är min bästaste storasyster flera hundra mil ifrån mig och min familj. jag saknar henne så himla mycket. hon har jätteroligt och allt går bra för henne, men jag saknar henne ändå. Hon är den bästa syster man kan ha <3

nu har jag fått skriva av mig lite. nu ska jag skriva en bra sak

jag och moa var på tings idag och fikade, helena kom och pladdrade lite hon också. jag tycker om tings och jag tycker om moa! det kommer bli så tråkigt när hon åker.
jag tycker om tings också, det finns nog inget bättre fik i Sverige,

nu orkar jag inte skriva mera. känner mig fortfarande på lite dåligt humör. faan

hej då

9/1 -07 Nytt allt

hej alla fans,

nu är det nytt år, ny termin, nytt mycket. Jag har gått två dagar i skolan, och jag blev skoltrött igår. satt (!) och sov på NK-lektionen igår, hur intressant är det då? fast jag var jävligt trött. Varför går det dåligt för just mig i skolan? Varför fattar inte jag någonting? Varför verkar det gå super för alla andra? gaaaaaaah. Det enda ämnet som det går bra för mig i nu, det är svenska. Guld till svenskan. Jag måste få ha roligt i skolan snart, annars kommer jag typ, sova ända tills höstterminen, då vi får individuella val och estetisk verksamhet.

Ska man inte diskutera saker i en blogg? Varför har inte jag något att diskutera? Nu ska jag leta upp något att diskutera om.
wow, jag hittade något! Gick in på aftonbladets hemsida, och det första man ser är:
Stormvarning - i natt igen
Tror folk att det är en slump att det är mycket stormar runt om i världen just nu? Tror folk att det är en slump att vi fick en grön jul i år? Tror folk att det är en slump att det var översvämningar i Göteborg i november, december? Vart är vi påväg egentligen? Våran jord är helt sjuk, vi drabbas av orkaner, tsunamis, jordbävningar, hetta, översvämningar, stormar m.m. Alla på den här jorden måste hjälpa till och förändra hur det ser ut idag, annars finns nog inte den här jorden kvar länge till. Vi eller våra barn och barnbarn kanske inte kommer vara med om en undergång, men generationerna efter det? Hur ska dom klara allt som vi ställt till med? Fan vad arg jag blir. Och jag är inte bättre själv.

Det var allt,

hej då

RSS 2.0