On the road

sitter just nu i bilen på väg hem, är väl någonstans i skogen mellan Sundsvall och Östersund. Hem kära hem.
Är så pepp inför veckan, den kommer bli galet rolig!

Inte så rolig uppdatering nu kanske, men när jag sitter hemma vid datorn ska jag dela med mig av lite bilder och så. LUGNA NER ER!!! Jag vet att ni vill veta allt om min vardag.

Mobilt bredband är skiten så att säga.

Pussy

Sara

ÅKA HEM!

Imorgon åker jag hem!!!! jag saknar alla där hemma och nästa vecka kommer bli kanoners!
björn! jag saknar dig <3

LOL

heej ni ska bara veta hur mycket jag måste anstränga mig för att inte skriva LOL. Jag ska försöka hålla mig, det är en dålig vana jag har fått.

whatever

För er som inte vet befinner jag mig juuuust nuuu i denna stund i Stockholms skärgård. GAAAAH TÄNKTE SKRIVA LOL!!! Det är väldigt tyst och fridfullt och ibland ganska tråkigt. Men idag händer det grejjer! JOJO! Girlsen och jag, alltså mamma, anna, helena och jag, drar in till city så att säga. Där ska jag endast gå i second hand-affärer, jag vägrar något annat. fy faaan vad jag älskar second hand. Typ det roligaste som finns.
A juste, sen ska jag på syskon date med josefin och hennes "lilla"syster Matilda, och jag tar med mig min "lilla"syster Anna. (OOHOH NÄRA ETT LOL) Typiskt att man skulle bli kortast. Förmodligen kommer vi säga åt dom att springa och leka och vi går och knäcker en bira. NÄRÅÅÅ. Vi ska faktiskt äta på kungshallen först och sen gå på bio, mammamia! Det ska bli ytterst trevligt.

Men så nu vet ni vad jag gör, och jag kan meddela att jag kommer hem på söndag, kasta er över mig då är ni snälla. Hela yranveckan kommer bli sååååå niceeeee!

Jag tror att någon måste slå mig när jag börjar bli för fjantig. Kom ihåg det gott folk,

hej!

Kukhögen

jag skaaaaa uppdatera om veckan! så fort jag hätt över bilderna till datorn ska jag dela med mig av några små smaskigheter... b la måsskit.. BEWARE.

annars kan jag säga att en oljad kukhög i stekpanna inte är någon hit, så tänk på det innan ni åker till Långsele och tatuerar er. Lite tysk ubåtstechno skulle kunna göra det hela liiiite bättre, men knappast.




TO BE CONTINUED

LOL




LOL bara för att hedra mig själv på min namnsdag så lägger jag upp en bild på mig
från mina coolaste dagar, då jag gick på A-O och bara var allmänt..
FjOrtiZ
aaaah saknar den tiden


Sara

grattis till mig idag, det är min namnsdag! jag sa det till mig själv först.. inte ens björn som satt brevid sa grattis........... eeeeeeerrrrrrrrr........ är så himla besviken. hela dagen är förstörd. LOL

lite läskigt..

mitt öga började klia som fan, och nu rinner det ur det och jävlas, och inte nog med det, om jag kollar åt vänster så liksom pressas ögat ihop i hörnet så det typ sticker ut ovanför fransarna. uuuuussssssshhhh. jag ska ju på fest ikväll??????? måste bli bättre

Frågetecken

fick en fråga om vad Alphabeat var för några, och för er som inte vet så är det en dansk grupp som bl.a har gjort låten Fascination som är med i den här Coca Cola Light-reklamen där det är massa folk som blir helt VILDAAAA av att dricka coca cola! flippar ur helt! närå. Men det var den låten jag fastnade för, och sen hittade jag massa andra bra låtar på Youtube. Riktigt bra! Värda att lyssna på.

Ikväll har jag tagit fram min kreativa sida och sytt om en kjol. Den blev helt ok faktiskt. Den får invigas på fredag skulle jag tro! Och vad händer på fredag? JO då är det party party med ombkorven och massa annat folk och jag ser bara fram emot det! Vinet åker med och förhoppningsvis blir det dans natten lång.


Såhär ser den ut iallafall, väldigt väldigt väldigt dålig bild eftersom längden på den inte syns och mina boobizar är i fokus, men mönstret ser ni iallafall!



kjol



Ha ett bra liv. hej!

Alphabeat


Mina nya favoriter






Alphabeat

Kvarteret skatan

Det finns så mycket roligt! Monthy Pyton, Hipp!Hipp!, Galenskaparna och inte minst Kvarteret skatan! LITE KUL ELLER



JULI!?

jaha, nu är det juli och det känns som att hela sommaren är borta. Det enda jag gör om dagarna är att jobba, äta och sova. jag är så sjukt trött efter jobbet att jag däckar på soffan när jag kommer hem. fattar egentligen inte varför eftersom jag bara jobbar 5-5½ timme per dag. Men trött är jag iallafall.
Det känns som att jag har gått miste om så himla mycket, vädret har varit dåligt så man har inte kunnat vara ute, jag har inte träffat alla som jag vill träffa, jag har inte sett SATC-filmen som var så himla viktig från början osv osv...

Men något jag har att se fram emot är en kortis till Stockholm om två veckor, sen YRAN, sen Åland och Finland, och sen ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN är det dags för Köpenhamn! Det är något jag längtar till sjukt mycket.

jaja, jag får rycka upp mig helt enkelt och börja göra någonting efter jobbet.



jag och olajv

(jag och olivia på cruisingen)

RSS 2.0