Singing in the rain

oj, dagen har gått fort.
klev upp klockan tolv, sen så har jag ätit frukost och kollat på en av mina favoritfilmer, Singing in the rain! Hur bra som helst! Jag fullkomligt älskar gamla filmer. Hetaste laget, A american in Paris, Kär i Paris och många fler. Älskar när det är riktig rekvisita och riktiga bakgrunder, istället för att allting är gjort i datorn. OK, det kanske inte är lika verklighetstroget för alla, men det är det för mig! Sen så ska filmen innehålla sång och dans, och käääärleeeeek. då är det perfekt. Gamla skådespelare som Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Gene Kelly, Debbie Reynolds, Julie Andrews (som man iförsig kan se nuförtiden också) är ju hur bra som helst!
Funderar på att köpa en Audrey Hepburn-box, har sett att den finns på Videoteket. Blir nog en sån istället för Sex and the City-boxen. Fast jag vill ju ha båda. Ååh. Decisions decisions.

Jaha, resten av dagen så får jag väl se vad som händer. Sitter och pluggar lite psykologi nu. det är jättesvårt! var ju sugen på psykologi B i trean, men det var ju ännu svårare tydligen.. Åh tusan.
Men sen så kommer nog Björn hit om han lyckas slita sig från sitt TV-spel.. Killar alltså.. nerå, jag tycker om honom ändå.

Har väl inte så mycket mer att skriva. Den som ger bästa och enklaste förklaringen på socialisationsprocess kan få en kram :)

ha det bra allahopa everybody.


image10

Kidz!

åhå vad jag tycker om barn föresten. Ella och Evenlina som är typ 8 och 11 år var med på last night of the proms.
iallafall, så av någon anledning satt vi och pratade om hur snygg min lillasyster anna är och hur många killar som måste springa efter henne. Följande konversation utspelade sig:

Ella: hahahahha björn springer efter dig sara!
hahahahahha nils springer efter dig helena!
helena: ja, förut kanske
Ella: hahahahaha Bengt springer efter dig Eva!
Pappa(bengt): Men vem springer efter dig då, Ella?
Ella: Ingen.. Eller jo, mamma..
Sen börjar hon fnittra hejdlöst.

Gullunge.

Last night of the proms

hallihallå

Ikväll har jag befunnit mig på Last night of the proms som gick på Storsjöteatern. Alltså en konsert, och i England så är det en avslutningskonsert som hålls andra lördagen i september  varje år. I England är det en jättegammal tradition, men här i Östersund var det andra året som Stockholms läns symfoniorkester spelade. Det var verkligen hur kul som helst! Dom spelade massa musikallåtar, och klassiska engelska låtar som Jerusalem, Rule Britania, Land of Hope and Glory osv.. Hela publiken sjöng med och vi viftade med svenska och brittiska flaggor och blåste ballonger och ja, det var verkligen askul!

På tisdag ska jag och mamma på Storsjöteatern igen, men då ska vi kolla på en dansföreställning. Kommer inte ihåg vad den hette, men det kan jag meddela senare.
Den 5:e november eller när det var så skulle det vara en streetdanceföreställning som heter Pump it up, MÅSTE SE! Någon som vill hänka?

men ja, jag vet inte vad jag ska skriva mer. allting rullar på annars..

men jaja, vi hörs.



åter igen är det helg

hallå hej

I torsdags var SPSK2 + Rania + Idrott och hälsa B ute och fjällvandrade, vilket var kanon! Vi var alla fullt utrustade med allt man behöver, som fika och... ja fika. Det började med en brant etapp som man fick hjärtklappning av ungefär, men vi klarade oss upp och sedan var det luuuuugnt. Men det var väldigt trevligt iallafall. Lite snöbollar fick man krama också.
När vi gick där uppe kom vi på hur vackert Jämtland är, och hur bra Jämtland är. Jag menar, på sommaren så är det ju faktiskt lagomt varmt. Vi hade ju flest soltimmar i hela Sverige i år (!). Sedan på hösten är det hur vackert och mysigt som helst, lika så på vintern. Och på vintern kan man göra allting man brukar göra på vintern. allting finns runt hörnet ungefär. Och våren är ju lika bra den. Shoppingen kan man väl inte skryta så himla mycket om, men det finns ju ändå så man klarar sig. Det är ju skitkul att åka till en storstad och shoppa loss, men det är ju ändå bäst att komma hem sen.

Iallafall, nu är det söndag och helgen har bara varit lugn. i fredags åt jag middag med caroline och olivia, sedan hängde jag och olivia en stund på subway, innan jag tog bussen till Björn i Lugnvik.
På lördagen skildes jag och Björn åt, eftersom han skulle till Utanede. Jag fick skjuts hem, sen så åkte jag och pappa på Elgiganten och OnOff och kikade lite. Har tittat på en telefon en tid, och nu köpte vi den :) en Samsung SGH-x160! den är fiiiiin. Eftersom den var ganska billig, och vi får ut massa pengar på försäkringen av gamla telefonen, så ska det snart inhadlas en iPod också! tjihhoooo, min lycka är gjord. Det var ju nästan bra att telefonen blev stulen. Hoppas dom får problem med den.

Idag ska jag iallafall försöka plugga matte.. Har prov i Matte B imorgon, och det känns som jag inte kan någonting. Sämst helt enkelt. Men så brukar det kännas. Hoppas det går bra ändå, vill verkligen klara mig.. Orkar inte massa omprov och skit.

Jaja, jag orkar inte skriva något mera nu.

/sara


Sköna söndag

hallå.

för en gångs skull är det skönt med söndag. jag brukar egentligen ha astråkigt på söndagar, men idag har det bara varit lugnt och skönt.

Kan ju berätta om fredagskvällen. Det var fest hos födelsedagsbarnet caroline, och självklart var jag där. Kvällen började hur bra som helst, allting var skitkul. Vi satt och drack, jag drack väl lite för mycket, blev askalas. Sen så hade min telefon blivit stulen, jag fick nåt utbrott och allting spårade ur.
men mobilen var borta, och jag åkte hem till lugnvik med björn.
Idag har jag och pappa gjort en massa anmälningar, jag vet vilka som har tagit telefonen, och dom ska fast. jag ska ha tillbaka den om det så blir min livsuppgift.

men iallafall, jag kommer vara okontaktbar en tid framöver. De som har mitt hemnummer kan ju ringa hit.

Ikväll blir det plugg, puss och kram hej då.

Höst

hej alla glada,

I lördags var det den 1:a September, och då tycker jag att det är höst. Oavsett vilket väder det är, så är det höst. Det är en sån månad bara. Men nu så är det ju faktiskt riktigt höstväder också, Har inte varit över 15 grader sen skolan började iallafall. Ja just det, skolan har börjat. Har gått en hel vecka nu, och allt känns bra. Det känns bra att gå i tvåan. Fast det är inte samma sak utan Moa.. Men hon kommer ju snart hem :) bara 10 månader kvar.

Men iallafall, skolan. Några nya ämnen; Psykologi, religion, FRANSKA. Franskan är så himla rolig! Spanskan bleknar i jämförelse. Psykologin kommer nog bli både kul och intressant. Ingela är ju världens bästa lärare dessutom, så det kommer nog gå som en dans! Men religionen där emot, visst kan det nog bli kul, men just nu känns det bara drygt. Läraren är lite lullig, men det är ju ganska kul! ;p Idag såg vi en film om samer i en och en halv timme. Kanske lite mycket på en gång..

nog om skolan, nu är jag iallafall hemma och ska bara ta det lugnt. är sjukt trött, så det blir nog jag och tvn. Längtar tills Greys Anatomy börjar igen, någon som vet när? Min favvo :)

Men alltså jag orkar inte skriva mera nu.

Ha det bra!

/ Sara
image9

RSS 2.0