Fest!

Det var inte jag som skrev förra inlägget, alltså står jag inte till svars för särskrivningarna! Björn, du är bra ändå :) <3

Det känns som att jag bara skriver i bloggen när det är dags för fest eller när jag är full.. Fan. Nej jag ska bli en seriös bloggare, jag lovar. JAG SKA BLI STÖRRE ÄN BLONDINBELLA! Jag lovar. not.
Som jag sa är det fest, blåa drinkar för tillfället! Vi ses i dimman hörni, nu ska olajv skriva en rad. Btw har hon snygga bröst.

Olivia i dimman är här. Ni alla borde ju veta att jag har Sveriges mest välbesökta blogg? http://oliviabe.blogg.se BESÖK DEN! SÅ JÄVLA KÄND BLOGG ALLTSÅ.
Ja, vad kan jag säga mer än att vi ju dricker blåa drinkar. Jag tycker om Sara. Hon är söt. Och hon talar bara sanning och säger att jag har snygga bröst, vilket stämmer ganska bra. Jag menar, det är fler än bara Sara som säger det. Carro, Jocke.... Ja, alla i hela världen!
SLISK PÅ ER ALLIHOPA /THE LOVE OF YOUR LIFE

YEAYEAYAEYAEYAE

FAAAAN ASSÅ! ÄR SKIT NÖJD! Ligger här på mitt nya rum som har TV VIDEO OCH ALLT.. fattas bara en grym dator, men björn har ju lovat att ge mig sin när han är klar med den... när de nu blir! )=

saker ska ordnas och allt ska planeras och skötas.. har dammtorkat hela dagen!

men nu vet ni iaf vad fan jag gör.. just de "JAG SVÄR VAFAN"


igår var de fest och skoj, hoppas moa tog sig hem på pakethållaren, eh-he-he-he--.




JAG SKRIVER NOG MER SNART, EN BILD SOM KAN PIGGA UPP?


RSS 2.0