Home sweet home..

Nu har jag just anlänt till Östersund. Faktum är att jag älskar att resa så är det bästa att komma hem.

Julen i Stockholm var iallafall väldigt... hm.. Ojulig. Senaste gången vi firade jul där var 1990, och eftersom jag var 8 månader gammal då kan jag inte påstå att jag kommer ihåg så himla mycket.. Men som sagt, ojulig.. Det var ju väldigt ovant att fira där, och dessutom fanns det inte en enda liten snöflinga någonstans. Men men, det var väldigt trevligt iallafall. Min kusin fick ett playstation + singstar + dancing stage (dansmatta), så efter julklappsutdelningen höll vi igång! I julklapp fick jag en kjol som jag har önskat mig av MoP och pengar och en anteckningsbok av mormor och morfar. :) men mera blir det ikväll!
Eftersom vi var så många så bestämde vi att vi skulle öppna våra julklappar när vi kom hem istället. Så nu ska vi bara äta mat och sen ska här öppnas. Så jag får väl rapportera mera ikväll.

nu vill jag ha mat. ge mig mat

hej då!

du kan pusta ut,

det är lov.

Sista skoldagen, igår, började med att jag vaknade klockan elva. OMFG ungefär, för jag började nämligen 8.15. Den enda dagen på hela veckan som jag börjar tidigt, och då försover jag mig så groooovt mycket. damnit. Men jag skynade mig ner och hann vara med på SK-tvåans och SK-treans redovisning om julen i ett par länder. Efter det var det fika, och det var MYCKET fika. Men allt var gott och bla bla bla.

Efter skolan gick jag ner på stan, smsade carro och hon var också på stan, så vi gick tillsammans. Köpte alla julklappar till allt folk. Gick på banken också, där jag har varit stamkund den senaste veckan.. Bankomaten åt upp mitt kontokort. Bara för att jag fick akut minnesförlust och glömde bort min PIN-kod. Men nu har jag fått en ny, och den ska jag väl kunna komma ihåg..

Efter stada åkte jag hem till Björn. Vi kollade på film som vanligt, och sen så la vi oss och skulle sova, men jag var pigg som en lärka efter att ha sovit igenom en av filmerna Björn hade hyrt, (älskar att somna till filmer) så vi blev vakna till klockan fyra. suck.

Idag så har jag inte gjort så mycket mer än att städa hela huset helt själv, och med städa menar jag dammtorka, dammsuga och skura golven. HELT SJÄLV! Och vårat hus är inte jättelitet. Det är fan en bragd.

Om 20 min börjar den där dokumentären om Spice Girls på tv400, som jag missade när den gick på 4:an igår. MÅSTE SE! Spice Girls var mina idoler när jag var liten. Eller idoler, dom var väl mer som gudinnor för mig. Jag fullkomligt älskade dem. Frida hade, precis som jag, tapetserat sitt rum med affischer på dessa stjärnor. Varje gång vi lekte Spice Girls var Frida Emma Bunton och jag var Geri Halliwell. Så skulle vi ju ha konsert förstås, och då låtsasdes vi att affischerna var garderober, och att kläderna som var på bilden fanns i garderoben. Så då gick vi runt och valde nogrant, och sen körde vi igång våran konsert. Fan vad grymma vi var.
Men det känns kul iallafall att mina största idoler någonsin har återförenats.

Imorgon drar jag till Stockholm tidigt på morgonen, så det blir nog ingen uppdatering förens jag kommer hem, den 26:e. Men jag önskar er en God Jul :)

/sara

Gott folk,

snart är det jul. Riktigt snart. December har gått så otroligt fort. Höstterminen har gått så otroligt fort. Sommaren gick så otroligt fort. ALLT HAR GÅTT SÅ OTROLIGT FORT!
Snart är det år 2008, året då jag ska fylla 18. Fyllde jag inte 15 nyss? Snart har jag gått halva tiden i gymnasiet. Började inte jag nian nyss?
När man var mindre suckade man bara när de vuxna sa att tiden gick fort. Men det är ju sant. Det går så himla fort. Jag hinner väl knappt blinka och så har jag tagit studenten.
Ska väl ta och skriva ner en 2007-resumé. Kan vara kul att komma ihåg.

Iallafall. Sitter just nu och skriver på det sista religionsarbetet i Religion A. Och om det nu är som kristendomen säger, att det finns en gud, SÅ TACK SNÄLLA GODE GUD ATT DET ÄR ÖVER. Jag vill aldrig mer kolla (läs sova) på slitna VHS-band med minst 20 år på nacken. Nej då, jag överdriver inte. Måste säga att jag såg fram emot religionen när jag började tvåan, jag tycker ju att det är kul att lära sig om andra kulturer m.m... Samtidigt som min lärare har varit jättegullig så har hon varit så flummig och "dagdrömmig", för att bilda ett nytt ord, att hon har vimsat bort stor del av tiden. Men med hennes nya frisyr och sina katter kan hon nu sitta och se ut på trädet som står mitt i asfalten utanför Wargen.
Men nu tappade jag tråden litegrann, religionsarbetet. Jag sitter och skriver om skillnaden mellan kvinnor inom kristendomen och inom islam. Känns mest som att det blir någon ultra-feministisk-upptillkamp-uppsats. VI KAN, VI VILL, VI TÖRS! ÅH ÅH ÅH TJEJER, ÅH ÅH ÅH TJEJER, VI MÅSTE HÖJA VÅRA RÖSTER FÖR ATT HÖRAS!
Det känns lite oseriöst, men jag gillar det som fan.

Måste bara berätta att ett body pump-pass + cheerleading-träning är det bästa om du vill ha världens värsta träningsvärk. Jag dööööör.......

Nu ska jag väl återgå till min uppsats. Rapporterar innan jag far till huvudstaden.

smell ya later

Film och Cheer

Helgen började med att jag var ledig från skolan i fredags, så då tog jag en lång sovmorgon. Gjorde väl inte så mycket mer än att baka pepparkakor med Helena.
På kvällen gick jag ner till Frida där hon, Agnes och Olivia befann sig. Vi gjorde väl inte så mycket mer än att skriva massa konstiga sms till varandra och kolla i skolkatalogen. Vid två gick jag hem och sov.

Igår for jag ut till Björn i Lugnvik. Vi kollade på massa filmer eftersom han hyr gratis på OK. Vi kollade på På smällen, Next och blabla Bofana, kommer inte ihåg vad den hette.. Men det var bra filmer iallafall.
Star Wars gick på TV, och även fast jag älskar Star Wars så somnade jag. Men det var skönt.

Ställde kl på halv tolv så jag skulle hinna vakna och äta och sen gå in till stan för min första cheerleading-träning. :) Vilket var hur kul som helst! Vi gjorde en kort dans, tränade lite hopp och lite akro. Vi beställde också lite träningskläder. I cheerleading måste man ha lite kortare shorts, som när man bygger och hoppar och så. Så det beställde vi, också en t-shirt, långärmad tröja och mjukisbyxor. Allt från USA. Dollarn är så billig nu så det blir mycket billigare att beställa därifrån. Allt gick på 350 kr tror jag.

Men jag är väldigt positiv till cheerleadingen iallafall. Det verkar jättekul, och det är en bra grupp också. just nu är vi typ 10 st. Det är nog inte försent att hoppa in, så är det någon som är intresserad så säg till!

Just nu sitter jag iallafall och väntar på att Björn ska komma hit.. Vi ska ta och kolla på ett avsnitt av Lost.
Sen så borde jag plugga lite, och sen sova.

Imorgon är det en vecka kvar till jul! På lördag åker vi till sthlm. Känns inte lika kul att fira där, men vad gör man inte för sin käre mormor?

Men nu orkar jag inte skriva mer.

Puss


Hammarstrand

Har i helgen infunnit mig i Hammarstrand på 50-årsfest. Bodde i Bergvallens stugby, vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra. men nu har jag gjort det.
Men iallafall, det var fest för Lars, Towes pappa. Festen var hur kul som helst, fick äntligen umgås med Karin och Towe. Träffar dem väldigt sällan. Men vi har alltid kul när vi är med varandra, och vi kommer alltid finnas för varandra också. Sådana vänner är faktiskt sällsynta. Men jag har många! När Lars gamla kompis från skoltiden hade hållt tal så började man fundera på vad man själv kommer stå och säga när ens syster eller vän fyller 50.
 I mitt fall, tänk när Frida fyller 50, då hoppas jag att vi fortfarande har kontakt. Vad ska jag säga då?
"Ja hörni, jag minns på den tiden då jag och Frida var unga. Vi lekte Spice Girls de första 10 åren, och 10 år senare satt vi och jämrade oss över att vi luktade svett och var i klimakteriet. Att sitta i badkar på fester med ett glas billigt vin i handen var våran hobby."
Det är så himla viktigt med vänskap. Den riktaste personen i världen är inte lycklig utan vänner. Det känns som att jag har känt Frida hela mitt liv, och jag vill vara vän med henne resten av mitt liv också. Så jag ska tamefan hålla tal när hon fyller 50.

Iallafall, efter natten i stugbyn så var det frukost hemma hos familjen Johnson. Vi blev inte kvar så länge, för vi skulle åka snabbt in till stan för att hinna gå på Jamtlis julmarknad. Och det måste vara världens mysigaste julmarknad! Jag fullkomligt älskar Jamtli.
Vi kom hem med en krans, en julklapp till mig och lite annat smått.

Men nu ska jag väl hitta på något annat.

Adios

nuerejulåhguvakul

Julen närmar sig med stormsteg gott folk! Jag älskar faktiskt julen. Det är så muschi-muschi.

öööh jag vet inte vad jag ska skriva.. Ikväll är det ju förstås tv-kväll med ugly betty och desperate housewifes.. Men jag måste också skriva klart psykologin till redovisningen imorgon! kan bli kul!

En rolig sak som hände nu var att micke skrev till mig och undrade om jag var intresserad av hans kompis cheerleadinglag! Och då tänkte jag, varför inte? Så jag sa att jag var intresserad, så nu får vi väl se vart det leder :) tydligen så skulle man tävla.. Jag är ju absolut inte någon akrobat, och jag vägrar slängas runt i luften, men jag kan ju vara bas eller vad det heter! Kan bli kul! Dessutom så pratade jag och Carro i fredags eller när det var,  just om cheerleading och att det vore kul. Då ska jag springa runt i kortkort kjol och vifta med mina pom-poms. fan vad nice.

Men jag hade inte så mycket att skriva egentligen.

Hej då!

Gamla goda minnen från Lunarstorm

jag kände att det var dags. Nu ska jag ta bort min lunar, det börjar bli lite segt, känns som man har växt ifrån det. Minns när man var 11 år och hade 5 meter lång "press" med all möjlig skit på. Sen när man blev lite äldre var det mycket coolare att ha så liten press som möjligt. Men nu känns det inte coolt. Över huvuvdtaget. Så den ryker.
Men jag tänkte att jag var ju iallafall tvungen att rädda några blogginlägg därifrån! Det står ju så himla mycket, det är ju som en dagbok. Så ni ska få ett par smakprov!
Först ett litet inlägg som Frida skrev för snart två år sedan.

----
20 feb 2006
yo, frida här. nu har jag kikat runt lite bland folket. det var kul. "skriv nåt kul", sa sara. sara och jag har varit bästa vänner i 12 år, kan berätta om några av våra bravader, låt oss kalla detta för frida minns (kanske inte så jätteroligt för den utomstående men jag kan lova att jag och sara får oss ett gott skratt när vi tänker tillbaka):

1. jag och sara hade köpt marsmallows som vi skulle grilla i deras öppna spis. vi bestämde oss för att gå ut för att leta efter pinnar, och passade på att leka lite vildmarksliv. efter att ha gått runt i kullstas djupa skogar (nåja) en stund, tröttnade vi och tog varsin grankvist från granriset som låg framför familjen kuhlefelts ingång till huset.

2. hemma hos mig finns det en fågel i trä som man kan dra i ett snöre, och då flaxar vingarna. när jag och sara var yngre var vi som bekant och som de flesta andra i vår ålder mycket frälsta av spice girls, och vi brukade då stå under det där snöret som hade en tillhörande liten träknapp som man drog i och mima till spice girls låtar. det var tider det.

3. i somras var jag och sara i stan och hängde. det var en fin sommardag. köpte lite jordgubbar, och de som vi inte ville äta försökte sara kasta i huvet på ankorna i storsjön. tok! därefter gick vi på loppisen i gränden nedanför indiska. hittade diverse fynd som alltid när man är där. då utvecklade jag en liten teori (som vanligt). den gick ut på att för att saker ska vara ett bra köp, måste de uppfylla följande kriterier:
1. du MÅSTE kunna använda den som hatt
2. du MÅSTE kunna slå någon med detta
om den uppfyller dessa kriterier är det ett bra köp och du kan slå till! grattis!

4. en vinter för några år sedan, tre tror jag bestämt, i mellandagarna, skulle jag och sara mötas för en liten promenad samt att jag skulle få låna en film av henne. det var kallt ute och sara hade lovikavantar och vi var nästan hemma hos mig. sara drog loss en garnbit från sina lovikavantar och skulle prompt knyta fast på en lycktstolpe, vad nu det skulle vara bra för. sara sa att det var en atombomb, och den satt kvar där länge.

nåja, nu ska jag dra mig tillbaka. ciao lunar, det var roligt att träffas. och sara, vi ses imorn! see you!

----
11 November 2005, blir asirriterad på "Gissa låten" nu kommer jag ju inte på det själv! skit också.

NOn och engelskan är nu över! Jag kan äntligen pusta ut.

Ikväll ska jag kolla film med bjuurrn och imåra är det truppcup, (vem ska jag gå med?=/) och på söndag är det dans <3 nästa vecka är det prao, jamtli marknadsföring och förlag, yes... men det blir skönt, ingen skola iallafall. Sen nästa fredag är det öppet hus på wargen också, det blir kul.

Vet inte hur jag ska få dig att må bra, vill absolut inte att du ska må dåligt. Det är jobbigt när vi är så långt ifrån varandra. jag älskar dig!

Carrol, saknar dig så otroligt mycket. Träffar dig alltför sällan. Puss

GISSA LÅTEN:

Aj min älskling
Behåll poesin
Behåll glädjen för mig

Jag ber inte att alla dagar ska vara soliga
Jag ber inet att alla fredagar ska vara en fest
Lika lite som att jag ber dig att komma tillbaka och böna och be om förlåtelse.
När du gråter med torra ögon och pratar med henne.

Aj min älskling, du sårar mig så mycket, du sårar mig så mycket.
Du gick utan att säga vart
Aj min älskling det var en tortyr att förlora dig.
Jag har inte sagt att jag varit ett helgon, men jag kan fixa det älskling

Mannen lever inte bara på bröd och jag lever inte bara på ursäkter

Det är enbart av felen man lär sig och idag vet jag att du är i mitt hjärta.
Bättre att du håller kvar allt det här.

Det kan du inbilla någon annan och nu säger vi adjö.

Jag ber inte att vintern förlåter en ros
Jag kan inte begära att almen kan ge päron.
Jag kan inte ge evigheten till en vanlig dödlig
och fortsätta kasta tusen och pärlor till svinen

att du inte tror mer på mina löften
Aj min älskling, det var en tortyr att förlora dig.

Deppa inte, deppa inte
Titta min älskling
Var inte så stor i munnen
Från måndag till fredag har du min kärlek
Lämna lördagen till mig, för det är bäst.
Hör upp, min älskling bestraffar mig inte mer
Därför att där ute utan dig har jag ingen frid.
Jag är en förkrossad man
Jag är som en fågel som återvänder till sitt rede.

Jag vet att jag inte varit ett helgon

Aj, aj, aj, aj, allt som jag har gjort för dig

Det var en plåga att förlora dig, det var en plåga att förlora dig.
Det sårar mig mycket att det blev såhär
Det sårar mig så mycket att det blev såhär
Jag fortsätter gråtande efter din förlåtelse
Jag.. Jag kommer inte att gråta över dig

GISSA VILKEN LÅT DET ÄR DÅ :D:D LEDTRÅD: LÖK

----

15 juni 2005

ÄLSKAR DEN LÅTEN! bad qash quartet. :)

tjaaCTE?AH - g0es ?????????? =) säger:
tjaa

sara. emma, the one. ( L ) säger:
tjaha.

CTE?AH - g0es ?????????? =) säger:
va görs ??

sara. emma, the one. ( L ) säger:
inget särskilt. själv?

CTE?AH - g0es ?????????? =) säger:
na ... e lite småkåt...

sara. emma, the one. ( L ) säger:
varför blir jag inte förvånad..

forts..

CTE?AH - g0es ?????????? =) säger:
har du cam ?=
sara. emma, the one. ( L ) säger:
ser det ut som det?
CTE?AH - g0es ?????????? =) säger:
vet ej
CTE?AH - g0es ?????????? =) säger:
fråga bara
sara. emma, the one. ( L ) säger:
happ. jag har inte cam på den här datorn. nu kommer du troligtsvis blocka mig efter som du bara är ute efter ett runkobjekt.
CTE?AH - g0es ?????????? =) säger:
haah nee
sara. emma, the one. ( L ) säger:
nähe.

ja, en kort stund efter var han offline..

era små kåta fanskap.

/sara

----


8 juni 2005

ja, en härlig blandning. gick mest med frida idag, men gick också med Linnea och Olivia. :) Vi gick och gick och gick och kom aldrig till saften.. "bakom nästa hörn" sa jag ungefär 5 ggr.. Frida trodde mig aldrig. men så tillslut bakom ett hörn stog saften och bullarna och jag och frida fick ont i magen sen.

Fridas morbror heter Dum I Huvudet. "Hej, är det du som är Dum I Huvudet? Ja, jag är Dum I Huvudet." hahahahahaha. sen lät jag som en gris också, vet inte varför, bara vart så :P

Sen så sjöng vi opera. "Let me try" som var med i ESC. Jävligt fint lät det.

Sen när vi kom till Ljungvägen tog jag av mig skorna. hade ont, ont, ont.

----

"när linken är ute och letar efter skolkisar är det bara jag, killarna och anders i klassrummet." - frida

"- jamen den hörs mycket välare." - frida som klagar på carro när hon säger dammsugade. hoho
----

Nu orkar jag inte lägga in nå mer. Och ni orkar nog inte läsa heller. Men iallafall, jag upptäckte iallafall vilken fjortis jag var. Hur kunde jag vara sån? Och att jag hade så dåligt självförtroende? jag hade det ju hur bra som helst. tror jag. jag vet inte, men det känns som att 14-15 var en konstig ålder. det var så utseendefixerat och man skulle vara snyggast, smalast och nyttigast. Gjorde och sa dumma saker bara för att det var "inne".
Fy fan vad töntigt och det är så jävla skönt att aldrig behöva vara 14 år igen.

Men iallafall, snart ryker Lunar. Sitter och sparar ihop massa gamla dagboksinlägg i ett Word-dokument så jag kan ha kvar dom! det tog en jävla tid så jag orkar inte göra klart allting nu.

Men hej mäer.

RSS 2.0