Cruising

var det i helgen ja. om jag får summera kvällen med några ord så väljer jag dessa, bröst, rumpor, "handsprit", överfyllda bajamajjor, studsmatta och sen typ massa annat. sen blev det biltur till utanede där jag möttes av monsterhunden ,han var inte nådig. men mycket snäll! en kväll med många kära återseenden!


papa

pappa: idag har jag köpt ett järnspett och en slägga!
jag: varför då?
pappa: jaa, järnspettsabstinens..
jag: mmmh....
pappa: ett järnspett behövs i varje manlig garderob!
jag: mmmh...

Adios!

den 12 april i år tog vi emot två utbytesstudenter, en tjej från Costa Rica vid namn Marinella (Nella) och en tjej från Malmö, Nathalie. Och lika fort som dom kom åkte dom. Dessa tre månader har varit bra på alla sätt och vis, och just nu känns det så himla konstigt att dom inte är här hemma längre. Kommer sakna dom så himla mycket! Men förhoppningsvis kan jag hålla kontakten med båda, och förhoppningsvis 2 så kan jag hälsa på Nella när jag åker till Costa Rica för att hjälpa sköldpaddsungarna!


russia

jag, anna och mamma hejade fram ryssland till seger mot holland. jag är mitt blod troget. nu kom jag inte på mer att skriva.

"lilla"syster

frida skrev på msn att anna hade blivit så vuxen och snygg, och det är ju självklart, jag är ju hennes storasyster.
Men en sak som hände idag, som verkligen påminde mig om att hon blivit stor, var att jag skulle retas med henne.
Ni vet, när man var större än sina småsyskon så brukade man ju hålla upp någonting i luften så att dom inte kunde nå det? så jag tänkte väl återuppliva den traditionen som vi storasyskon har, men vad händer då? jo, jag får till svar: "Öh du.. Jag är längre än dig." då tänkte jag bara fuuuuuuck. kortast i familjen är fan inte lätt.

annars så deppar jag just nu. men det är väl en fas. jävla tonåren.

eliten

snygging!

-

jag har haft den här känslan förut, en tomhet svår att beskriva...

skitliv

åter igen, skitliv. jag vet inte hur jag ska lära mig att leva själv, för just nu går det inte så bra. jag vill vakna upp om 20 år, med allting fixat, för just nu orkar jag inte ta itu med någonting.

orkar inte

snälla säg att dagar som dessa aldrig kommer igen.


korv

jag och moa



Firar ledigheten med en bild på kvinnan jag saknar!
SNART ÄR HON HEMMA!

russia

min ryska åttondel jublade när Ryssland vann. Resterande delen av blodet bölade som en 5-åring. Näråå.. Men det var väldigt trist att dom förlorade. Orka att Sverige förlorar typ allt.

Första jobbveckan är avklarad, på dagarna drömmer jag om att jag ser ut som Meredith Grey, kokar kaffe, plockar fram fika, går med frukost och lunch till patienter, tittar på söta bebisar på BB, sätter på diskmaskiner, hämtar matvagnar osv osv.... Det roliga är att när jag säger att jag är sommarjobbare så undrar alla när jag är klar med utbildningen.. Eeehe asssåååå.... jag går gymnasiet. skit också. Men ja, jobbet är OK.

Imorgon är det alltså midsommar.. Alla värdfamiljer + ticosar ska först på Stocke Titt, sen är det party @ kuhlefelts hus. 30 pers, lekar, mat och sen discoooooo. närå, det var bara mamma som ville ha disco.

Måste umgås nästa vecka.

herrå!

FOTBOLL!!!!!!!!!!!!!!!!

jag och anna bullade upp med godis, chips och cola för att se Sverige vinna mot Spanien. Men gjorde dom det? näe. I SISTA MINUTEN skulle spanjorerna trycka in andra målet. Så jävla surt.

Iallafall, just nu går det en reklam från Apoteket som säger "visste du att solbrännan håller längre om du inte bränner dig?" men då undrar jag...... Jag har fortfarande kvar solbränna från när vi var i Provence i april, - förra året. Det var då jag brände mig som satan och var röd som en kräfta i en vecka, men sedan har bikinilinjerna inte velat ge med sig. Nu, sisådär ett år sedan, har dom ju börjat tyna bort, men nu brer jag ju på med ny bränna! NICE! Jag vet inte om det är bra att jag brände mig så, men iallafall.. Ska tänka på det i framtiden!

Nu ska jag gå och hänga tvätt, duktig som jag är. Så intressant var mitt inlägg!

Smell ya

seriösa vänner

efter en härlig dag med mina kära vänner fridolf, carso och olajv skickade den sistnämnde ett sms för att tacka för dagen:

"Tack ikväll era snyggingar! Jag är glad att ni tycker om mig även fast jag är konstig, störd och lite halvsnuskig."
och då tänkte väl jag, naaaaaw. och svarade:
"Jag älskar dig precis som du är <3"
VAD FÅR JAG TILLBAKA?
"Puss och slisk, hångel och stön"
nog för att det enda våra samtal handlar om är byst, sex, killar och "nummer två"... Så jag kan inte påstå att jag blev förvånad.

Imorgon slutar resten av jordens befolkning skolan, så det ska firas. Nu kan man nästan se mig som en trea. Men iallafall så ska jag först ut till Josefin "körtlarna" Andersson och äta kaka, för det vankas 18-årsdag! Love her. Sedan tar jag till flaskan och in i dimman säger jag bara. Förhoppningsvis blir det en rolig kväll!

Nej nu får det vara nog.

CHAAAOOOO

jello

idag är första dagen på mitt sista sommarlov. ever! det känns ju ganska sjukt.

Dagen har inte varit särskilt jobbig. Satte ihop kombinationen till esv igårkväll och imorse, redovisade sedan för Kristina. Hade varit på 7 av 12 lektioner.... oops. Men jag hatar esv. Aldrig har jag kännt mig så dålig.
Efter esv mötte jag upp Mettus och vi gick på Kärnan och köpte en vacker blomma till våran mentor, Stephan, som tyvärr ska ha ett års uppehåll från Wargen för att plugga kinesiska. Alltså var det vårat sista år med honom eftersom vi tar studenten nästa år. Sad sad. Undra föresten om han har hittat tillbaka till min blogg nu när den inte längre är lösenordsskyddad? Om du har det så kan du väl kommentera? Så jag vet! Då kan jag uppdatera dig om allting som händer i blivande SPSK3!

Kan ni förstå det? I höst börjar jag trean. TREAN! Sista året. Jag började ju ettan nyss.

Tillbaka till idag. Barbro och Stephan bjöd klassen på tårta, vi satt och åt och pratade, sen hej hej, sen cykla hem.

Ja just det! Under fikat ringde en kvinna från Kvinnosjukvården, ska komma dit kl 8 på måndag! Jag skulle gå in vid BB sa hon!!!!! IIIIIHHHH!!!! BB!!!!! Om jag får se en förlossning, som andra som jobbat där har fått sett, kommer jag helt seriöst bli överlycklig. Om jag inte svimmar. Men jag är ingen vekling.

Nej vet ni vad. jag tror jag ska lägga mig och läsa. Man ska väl läsa när det är sommarlov?

Imorgon är det dejt med fridolf, carso och olajv.

häpp!

FEEEEST

okej, jag är inte så full. men det tar sig! nu ska vi ut och alla är fulla utom jag. därför känner jag att jag måste bli det för jag orkar inte med dem när jag är nykter. haha! på ett snällt sätt. carro gör handvolter hela tiden, så hon kommer antagligen bryta ryggen snart, och olivia skriker och hälsar på alla. men hon är en gullig tjej! caroline också som faktiskt hälsar och erbjuder mig tunnbröd. hon vill ha mos och korv i den också.... undra vad hon vill ha för korv .


heje hej vi ses i dimman!

Studenten

idag är alla som går gymnasiet lediga, eftersom det är studenten och alla lärare är upptagna. så det är nice!
Om ett tag ska jag börja gå ner på stan för fruktsalladpicknick med Carro, Olivia och Maria. fett nice!
Om exakt ett år sitter jag nu i aulan och väntar på att få springa ut i friheten.. ett år! så jävla nice!

aja, vi hörs. Grattis till alla studenter!

Tre..

tre biobiljetter fick jag för att slita en dag och en halv natt på mösspåtagningsbalen. tre. Även fast vi fick göra allas jobb så fick vi ändå bara tre. På 85 kr. Hur många av filmerna som jag vill se kostar 85 kr? typ ingen. Men jaja, jag ska inte klaga, jag har tre biobiljetter iallafall. Alla goda ting är tre sägs det ju..

Men då hörs vi. hej

ännu mer nöjd!

nu blev jag klar med reklamanalysen också! fan vad jag är nöjd. Nu är det bara Må Bran som måste göras, annars blir det IG i kursen. Problemet är att jag ska skriva om allting vi har gjort, och jag kommer inte ens ihåg allting. Skiiiit också.

hej hej


Nöjd!

Orsaksanalysen är skriver och nu är den ur världen! Jag fattar inte varför jag alltid skjuter upp massa saker, jag mår ju mycket bättre när jag får något gjort. Men nu är den gjord och inskickad iallfall, och jag blev ganska nöjd.

Nu ska jag göra reklamanalysen, och sen är det säkert något mera som jag har glömt. Sen borde jag göra en dans till imorgon, men jag orkar inte riktigt.
Just det, måste skriva Må Bra också. Det ska bli så skönt när skolan är över.

Nu blir jobba jobba jooobba.

Nu fungscherar det igen

bloggen är ok igen, men jag är för opepp för att skriva. all ork är slut, men jag har tusen saker att göra. skjut mig.

RSS 2.0