Lägger ner

efter många om och men så har jag bestämt mig för att jag inte tänker blogga förens jag känner för det. nästa gång jag skriver ska det vara om något viktigt. eller så börjar jag med lösenordsskyddat och skriver ointressanta saker som bara mina närmaste orkar läsa. fan vad nice. äh, nu orkar jag inte skriva mer. you see?

image46

inne på 18:de varvet

då var jag 18 då. jahapp. vad kommer nu? nu ska jag väl börja längta till 20. men jag gillar min nya kamera! puss på den! nu blir det mer bilder i bloggen!

men inte än.

hejpa!

Nu är jag hemma!

hej alla fans, nu kan ni lugna ner er, kulan är hemma.

Stockholm var riktigt trevligt, höjdpunkten var ju förstås att få träffa Hilena, och även hennes indier! Han hetter Richard, var 23 år med en redig mustasch och nådde upp till min haka ungefär. Men han var rolig! Hans engelska var sådär, men med gestikuleringar så gick det riktigt bra! Han tyckte att Sverige var kallt och blev överlycklig när det serverades ris till middag. I maj kommer båda två hem för en helg.

Detta land alltså. Först lurar det en att det äntligen har blivit vår, sedan får man höra att hemma är det 2 dm nysnö, och sen idag landar snön i Stockholm. Det har inte varit snö i Stockholm på hela vintern förutom typ en vecka sen, och nu kommer det igen, för andra gången, I APRIL!!?? Djupt besviken. Hoppas den försvinner tills på måndag, då jag åker tillbaka igen.

Iallafall, fick ett meddelande på min röstbrevlåda om jobbet på landstinget. Hade tydligen fått ett brev och sista dagen att tacka ja var idag kl. 12.00, och det hade ju inte jag någon aning om. Jobbet var iallafall på Kvinnosjukvården på lasarettet, och det är ett vanligt landstingsjobb så jag antar att lönen blir 45-50 kr/timmen. Det suger fett, men samtidigt är det ett jobb som jag antagligen kommer att hålla på med i framtiden (vill ju bli barnmorska) så jag kommer ta det. Eftersom jag inte heller sökt några andra jobb så är det säkrast att ta det så jag har liiiite pengar iallafall. Men med det tänkte jag varva med att jobba på Svenska Dagbladet, ska söka jobb redan nu och tjäna ihop lite pengar till i sommar. Kan behövas! Hoppas jag får jobb där.

Men iallafall, imorrn är det skola igen! har ju haft ett litet mini-lov nu i tre dagar, sen skola två dagar, varav fredagen antagligen kommer vara en rolig dag med ensemblen. v. 21 ska min ensemble-grupp ha konsert i aulan, och då ska jag sjunga, helt själv! gaaaah. men jag har en bra låt som jag trivs med, och det är så roligt så det kommer nog gå bra.
ja just, sen på måndag är det stockholm igen, och BACKSTREET BOYS @ HOVET!!!!!! LITE KUL ELLER!!!????

Men herregud, har jag inte glömt något? Fyller 18 på söndag! Men plötsligt är det inte lika viktigt längre. Vet inte vad som har tagit åt mig, jag brukar alltid räkna ner dom sista dagarna, men nu tänker jag inte ens på det. Det enda mormor har pratat om är att jag blir myndig och bla bla bla.. Orken.

Jaja, det blir nog bra. Imorgon ska jag på banken och skaffa internetbank. Efter det ska jag träffa mina älskade vänner som jag inte träffat på hur länge som helst.

nu orkar jag inte skriva mer.

Hej!

Fortfarande Stockholm

hej alla fans!

jag är fortfarande i Stockholm och det är ganska nice faktiskt. Ett par jeans och ett par skor finns numera i min ägo. HÄRLIGT! Fick dom som tröst för att jag fick gå ensam en hel dag? Av mamma alltså. Bortskämd unge? Fjantig mamma? Jag är glad iallafall. Men det var billiga jeans och billiga skor så var inte oroliga nu. LUGN!

Jaha alltså. Igår gick jag på stan och mamma var på Djurgården med hennes kära väninna. Jag gick runt och letade efter en jacka i alla Gina Tricot-affärer i hela city. Tror ni att den fanns? Nej. Kenzas fel! När hon la upp bilden på världens snyggaste jacka måste hela Stockholm ha gett sig ut i jakt på den. Så även jag. Skit också. Men mammas väninna skulle kolla om hon hittade den i Sickla, annars får jag lägga mig i fosterställning och gråta tills... Tills jag gör något annat.

Det känns ganska nice att om fem minuter börjar matteprovet som jag inte kan vara med på. hahahahahahaha. orka matteprov. Men jag kommer ju få göra det förr eller senare. Skit också.

Men iallafall. Ikväll/inatt kommer Hilena hem!!!!!!!!!!!! Love her. Imorse hade hon smsat och då var hon i Quatar (stavning?). Jag har bestämt att vi ska äta ris, men det verkar inte vara någon som stöder det förslaget. Bara för att hon har ätit ris i tre månader.

Ikväll kommer också resten av familjen Kuhlefelt. Reunion!!!!!!!! Sist jag träffade Anna och pappa var i....... lördags. men jag saknar dom redan.

Idag är jag glad. Om några timmar ska jag nog åka till Vällingby och gå på K-fem. Det är nice.

HEj då.

I Stockholm

idag känns det lite bättre. Befinner mig i världens bästa stad. Stockholm.
Alltså, jag vet ju att det finns hur mycket häftiga städer som helst, New York, London, Paris osv.. Men Stockholm är den staden som jag älskar allra mest. Hit kommer jag alltid komma tillbaka, dels för att den ligger i Sverige, eftersom jag aldrig vill bo utomlands längre perioder (år alltså) och dels för att det är en så vacker stad.
Älskar att strosa runt på söder runt alla gator, älskar att gå från city och ut till skeppsholmen, älskar rosendals trädgård och waldermars udde, älskar hela Stockholm helt enkelt!
Nej Stockholm är verkligen en stad jag kan tänka mig att bo i när jag flyttar hemifrån.Det är ju dyrt och så, men det löser sig nog tillslut.

Kommer hem till tråkiga Östersund på onsdag, får se om jag hinner blogga något innan dess.

För övrigt är det sol och grönt gräs här. Och blommor! Överallt. Skulle ha tagit med mig ballerinaskorna.

Hörs!

Hej

Klagan

det känns som att jag bara har lust att skriva i den här bloggen när jag har någonting att klaga på, eller är less på. Just nu är jag väldigt less på i stort sett allting. Jag orkar ingenting.

- jag orkar inte packa
- jag orkar inte sitta på massa tåg/bilar fram och tillbaka över hela landet
- jag orkar inte gå själv på stan på söndag, men jag orkar inte heller sitta i lägenheten hos m&m
- jag orkar inte skaffa jobb, det känns för meningslöst för jag kommer ändå inte få något
- jag orkar inte gå i skolan
- jag orkar inte göra klart allt skolarbete som kommer med den jävla skolan
- jag orkar aldrig ta reda på saker, men glömmer oftast bort att göra alla viktiga saker också.

i stort sett orkar jag ingenting. det enda jag har lust att göra är att ligga i min säng och inte röra mig på 2 månader, sen när den här jävla snön har försvunnit och sommaren är här, då kan jag kliva upp igen. För just nu har jag ingen anledning till att kliva upp. För jag orkar ingenting.

Imorgon åker jag till Stockholm. yey. Det ska väl bli kul men just nu orkar jag inte.

Dom senaste dagarna har jag börjat fundera på denna hysteri runt 18-årsdagen. 18 år? Man är ju fortfarande en liten plutt. Vad spelar det för roll om man får köpa folköl och cigg? Det dödar en ändå. Jag är less på alkohol. Dom senaste månaderna har jag inte fått ut ett skit av att ens vistas i närheten av den/det eller vad man nu säger.

Nu orkar jag inte skriva mer. Hej

RSS 2.0