Vi växer upp nu

jag kan inte sluta tänka på att betraktas som vuxna nu. Jag fyller 18 snart. Myndig. Jag får bestämma helt själv vad jag vill göra. Egentligen är det ganska sjukt. Visst, jag får gå på krogen, köpa folköl, cigaretter och snus, men vad är det gentemot att jag nu (snart) är "vuxen"? Det kommer ju antagligen inte märkas så himla väl, men det är ju principen. Jag vet inte om jag vill växa upp än, jag skulle nog vilja vara barn ett tag till. Men samtidigt vill jag slå mig fri och åka så långt bort från Östersund som möjligt. Ta studenten först och främst. Slippa skolan. Fan vad skönt.

Nej nu ska jag sova.

Godnatt.

Dagens upptäckt

Har alltid trott att det var en kvinna som sjöng refrängen på 'All out of love' som för övrigt är en grym låt. Eller ja jag tycker om den iallafall.



 


Dags för uppdatering kanske?

javisst, har nog legat i en liten blogg-svacka. Kan bero på att jag befunnit mig i Ottsjö, och vårat mobila bredband gick seeegt. Alltså, blogga var det inte på tal om.

Jaha, ja som sagt, Ottsjö. Kom i torsdags, åkte hem igår. Stod på ett par skidor (slalom baby) för första gången på sju år. Men det gick bra, jag har det i blodet. Åkte två dagar, slappade två dagar, åkte i Åre och sen hem.

Sådär, liten uppdatering. Kommer mer sen med bilder och skit.

hejdåå

Världens gulligaste mattelärare?

svar: ja!

Hej Sara!

Oh, så kul det känns att skriva detta! :-) Du hade 17 p. på provet där G var 14 p! Bra jobbat!!

Vi ses!

/Karin

Jag gillar min lärare skarpt! Ett G i Matte B kanske inte är så långt bort ändå?


Cheerleading


Dags för träning med Thunderstruck!


image44

80tals-lördagen

Så blev det alltså dags för festligheter igen, och den här gången i Lugnvik för ovanlighetens skull! Jennifer hade blivit vuxen kvinna och det skulle firas! Jag och Loppan var dom enda från SP. Så vi visste ju hur det skulle gå till. NÄRÅ. Alltså, det var jag och Lopps och halva NV. Orkar inte berätta om hela kvällen, men lite nyckelord kan jag väl bjuda på:

80-tal (nästan alla var utklädda!)
Alkohol
Dextrosol
Twister
Chips
Utspillda drinkar
Fiskkylskåp

osv.... Men det var en trevlig kväll! Nu väntar jag på bilder från Jennifer, vill se!

Senare idag är det dags för träning! ska bli jättekul! vi gjorde ett nytt bygge förra veckan, fast bara ett halvt, så om vi blir fler idag kan vi göra hela! det kommer säkert finnas bilder på http://Thundeerstruck.bilddagboken.se.

men nu fick det vara nog.

hej!

Nu blir jag ju ledsen..

har ni slutat läsa min blogg!?? när jag äntligen har börjat uppdatera? jag är djupt besviken.

Jag kanske borde berätta om torsdagen.
Min franskagrupp samlades hemma hos min franskalärare Stephan för middag och singstar!
Vi blev bjudna på toast med chevré, honung och rosmarin (?) till förätt, kyckling i löksås med ris och sallad till huvudrätt och sen tre olika sorters pajer till efterrätt. Allt var hur gott som helst. Mycket trevligt!
Efter efterrätten (haha) satte Stephan igång singstar, och vi sjöng för full hals.
Plötsligt var klockan tjugo över nio och vi som var kvar (jag, stina, anna och matilda) fick springa till bussen, och vi hann!

Jag åkte hem, och hemma satt mamma och kollade på Debatt. Intressant tänkte jag, blondinbella skulle ju vara med. Så jag joinade min kära mor. Och jag säger bara: H-A-H-A-H-A. Kan inte säga att blondinbella hade värst många argument, det mesta jag hörde var: "men asså hallååå, det är ju kul att shoppa!"
Maria Wetterstrand och Tobias Persson la fram bra argument som man lyssnade på.

Jaja, nu måste jag nog sluta skriva, mamma och jag ska ner på stan. Sen ikväll blir det 80-talsfest!

Hej!

What a night..

Ni får hålla er till tåls kära läsare. Jag uppdaterar er om kvällen imorgon. Men jag kan bara säga att det var en mycket rolig kväll! Tack Stephan!


Nu är ni allt bra tråkiga alla bloggare!

ingen rolig blogg att läsa. Kan inte alla bara skriva hur mycket dom älskar mig så har vi det överstökat? uppdatera, jag har en halvtimme kvar med 0 innehåll. Kl nio börjar Greys! mitt favvoprogram.

Men jaha. Ja jag kan ju sitta och göra nedräkningar då.

2 dagar till party!
8 dagar till påsklov!
12 dagar tills Anna blir 15 bast!
16 dagar till party!

oj vad jag inte orkade räkna nå mer. matte är inte min starka sida.

men jahaaaa...... vad ska jag underhålla er, men framförallt mig själv med i 26 minuter innan Greys? Berätta hela min livshistoria? näää..... klappa en katt? har ingen.... dricka sodastreamad oboy? vore kul att testa! måste jag göra någongång. men inte nu. men helt seriöst, nu ska jag slå upp något ord på google och försöka hitta ett diskussionsämne.

OLIVIA! den stjärnan loggade in på msn och där kom inspirationen.

Kvinnonamnet Olivia kommer, liksom troligen den manliga motsvarigheten Oliver, av det latinska ordet för olivträd. Namnet har använts i sverige sedan 1700-talet.

Namnet klättrade snabbt uppåt på topplistan under 1990-talet och ligger numera på ca 30:e plats.
31 december 2005 fanns det totalt 14537 personer i Sverige med namnet Olivia varav 6520 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 789 flickor namnet, varav 428 fick det som tilltalsnamn. (källa: Wikipedia)

Men du det var intressant. Faktiskt! Jag tycker väldigt mycket om min Olivia. Hon äger ut alla 14536 andra Olivior som finns i Sverige. Och alla andra i hela världen.

Mera inspiration! äh jag orkari nte. hejdå


Ny telefunk

min pappa har köpt en ny bärbar telefon. man fick två. vilket kap! men iallafall, nyss sa han, i värsta tonåringsanda, att vi inte fick svara i telefon när det ringde. han skulle nämnligen testa ringsignalerna till våra splitternya telefoner. jag vet inte om jag ska berätta för honom att man kan testa ringsignalen på/i själva telefonen. men han har så roligt, så jag berättar det nog inte. "du hörde hur det lät va?" ja papps, vi har jättefin ringsignal.

IDAG! IDAG IDAG IDAG VAR DEN STORA DAGEN. nja. Men jag redovisade iallafall min dans, och rumpskakningarna som jag lagt till uppskattades. Vill någon ha en privat föreställning är det bara att ställa sig i kö.

På klassrådet idag fick vi fylla i en enkät om våra alkoholvanor. (haha, kom plötsligt att tänka på Lars Vegas julskiva då Lars Vegas säger åt Anders att rimma på enkät. höhö. Loppan fattar.) Iallafall, mina alkoholvanor då. Det såg väl bra ut. Sen när man skulle uppskatta i cl hur mycket vin man drack, då blev det svårt. cl? vad fan är det för mått? jag förstår mig inte på det. Sen skulle man också berätta halva sin livshistoria ungefär. Eller nja. Man skulle svara på hur mycket man sniffat, hur mycket hash man röker per dag, osv osv. Kul läsning dom kommer få från mig. NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ. Men det kanske är det dom hoppas på? Dom är nog snälla hankatter som Björn skulle ha sagt.

Appropå Björn! Björns stora passion i livet är glass. Han älskar glass, vill alltid ha glass, är han sur/vresig osv är det bara stoppa glass i munnen på honom så blir han tyst. Men iallafall, vi bestämde att vi skulle träffas efter skolan, vilket vi också gjorde. Björn sa direkt "ska vi äta glass?" ja gärna sa jag. Så det var jag, Björn och en kompisglass på Domus. GOTT! Men eftersom ingen av oss hade ätit lunch ville vi ha mer. Alltså fick det bli en cheeseburgare på donken. Mätt. Nu kommer den andra mannen i mitt liv, pappa, och säger "vi orkar inte laga mat." nehe säger jag, och hoppas att han inte förväntar sig att jag ska springa till spisen. Men det gjorde inte, utan frågade snällt om jag ville ha en kebabtallrik. HEJ HÄLSOSAMMA LIV! Men jag sa OK. Mild sås la jag till också. Jag lovar att jag åker 4 mil på längdskidor under lovet.

Jävlar i min lilla låda vad jag har börjat skriva! Sådär är det ibland, några veckor är det fullständig bloggtorka, sen får man nya krafter och skriver tills tangenterna nöts bort.

Men va fan, nu måste jag spara lite. Jag tänkte ta lite nedräkningar i mitt nästa inlägg, påminn mig tack?

hej då kära dagbok


Helenzki

det kändes så orättvist att jag tillägnade ett helt inlägg bara till Anna. Jag har ju en till syster! Henne älskar jag precis lika mycket, och den 7 april får jag träffa henne igen! Hon befinner sig nämligen i Arni, Indien, på ett "kulturutbyte" eller nåt. Hon har fått löss. haha. Förhoppningsvis är hon avlusad när hon kommer hem, annars måste hon gå 5 meter bakom mig när vi träffas, också får vi skicka pappersflygplan med små meddelanden på till varandra. Det skulle bli nice. När Helena kommer hem kommer det nog ploppa ris ur öronen på henne, och skulle jag slå till med en gissning så skulle jag gissa så har hon köpt 45669 saris. Ni vet, sånna här färgstarka skynken som man slår runt sig som omslagspapper.
Jaja, här är ett alldeles eget inlägg till min storasyster Helena aka Hilena, Helenzki, Safenskaja, Krut-Hilena

image43

(haha, gammal bild. En av våra snygga modebilder, ser ni hur vaxduken och ICA-påsen matchar varandra så otroligt bra? top noch, cravings osv.)

LOLA MIG!

alltså helt seriöst, får verkligen skolan neka en lunch? Om man råkat glömma matkortet hemma, ska det vara för mycket begärt att släppa in en stackars liten ledsen flicka, som bara vill få i sig lite mat? TYDLIGEN! Alltså måste jag svälta hela dagen. SUG! Jag skulle ha gått på PC istället. Alltså, jag kan väl förstå att dom har ett sånt system på Wargen, eftersom det ligger så nära stan, men om det syns att man är Wargen-elev, varför kan dom då inte bara släppa in en? Nu får dom skylla sig själva om jag blir helt psyko och springer runt och slår alla elever. Helt på deras ansvar. Jävla skola. Allting suger när det gäller skolan. SUG SUG SUG. Deras datorer är skitsega dessutom. Och man måste STÅ vid dem. Ja, ni läste rätt. STÅ! jag orkar fan inte stå. Men om jag skulle sätta mig på en stol skulle jag väl knappt nå upp till tangentbordet och jag skulle se jävligt dum ut.

Appropå stolar så är bussar väldigt roliga. Jag tycker att alla borde åka buss mer. Självklart är det ju bra för miljön om alla skulle åka buss istället för bil, men dessutom skulle det vara jävligt kul att titta på alla människor. Man vet aldrig vad det är för bravader som kommer att utspela sig.
Känner alla gamlingar I Östersund varandra? Eller var tanten på bussen idag någon sorts ledare över någon sekt för pensionärer? PBS - Pensionärernas Bingo Sekt. Kanske. Hon hejade på alla som såg ut att vara äldre än 70 iallafall. Snyggt.

En annan sak som jag stör mig på, det är när hela bussen är full, folk står upp, och det sitter en fet jävel och tar upp TVÅ säten. Ja alltså inte för att den är fet, utan för att den bara inte vågar sitta brevid någon annan. VA!? alltså snälla nån, ta bort väskan, flytta till sätet längst in, och låt någon stackare med ont i knäna sätta sig ner. Är det så svårt? Du behöver inte prata med personen i fråga, du kan stirra upp i taket om du vill det. SUCK.
Tjejen som jag störde mig på igår satt inte ens på hela yttersta sätet, hon satt på halva, med benen ut i gången. Ja som grädde på moset ville hon väl fälla någon stackars gammal man, så han bryter höftbenet och dör. JA! Men gör det. Jävla ungdomar det finns.

GUuuu vad jag stör mig på mycket. men jag håller käften.

Idag har jag alltså lyckats sätta ihop två åttor till esv.
Vill du ha förklaring vad det betyder, se två inlägg ner. Dom blev skitfjantiga och min danslärare kommer skratta ut mig och visa mig dörren, och sen kommer jag aldrig kunna visa mig där igen. Men va fan. Alla andra har säkert gjort skitgrymma åttor, och jag kommer vara sämst. sämst sämst sämst.

Nu kommer fanny. hej då!


sarajossLopps och jag bara för att

Hemska tanke

inatt hade jag världens jävla mardröm, jag drömde att Anna dog. När jag vaknade tog det ett tag innan jag förstod att det bara var en dröm, och guuuuud vilken lättnad! Jag älskar min lillasyster.

annas friss

hej panik!

Imorgon på esv (estetisk verksamhet) så ska vi redovisa två till fyra åttor! Alltså, vi har fått i uppgift att sätta ihop en egen dans, eller rättare sagt, typ 30-40 sek. av en dans. jag har ingen som helst aning vilken låt jag ska ta, vilken stil jag ska göra på dansen. PANIK! Jag får dansa hela natten, eller ta massa steg från olika danser jag varit med i förut. Boring boring boring.

Min pappa tycker att man borde filma mig när jag är hemma, för jag går runt och gör konstiga saker. Tack pappa.

men nu ska jag väl ta och stress-dansa lite.

JUST JUST JUSTE!!! jag ska önska mig en digitalkamera till 18-årspresent. Då kan jag ju börja lägga upp bilder, vilken rolig blogg jag skulle få! Den här är ganska tråkig..

Hej då

image42

(balett kanske? nja.)

PARTYBLOGG

ännu en gång är det dags för the big thing - PARTYYYY!!! Hade Moa varit här hade jag varit peppad på livet, men nu är jag endast peppad. Men det är bra det också!

Kosan styrs mot Torrvalla, the place to be. Det dricks gröngrejsgegga som är gooooood shit, till det en redig öl. Eller cider. Yummey säger vi iallafall. Med vi menar jag: Sara "chefen" Kuhlefelt, Olivia "assnyggaassistenten" Bergvall och Caroline "sexigasekreteraren" Stern. Fjantfelt, Fjantvall och Fjant. YES! Gooood.

Nu kommer Olivia.

Hej. Jag känner mig väldigt hedrad att skriva i Saras blogg. Tack och bock!
Ikväll blir det fest, det blir fett med fett, som våran vän Caroline Fjant skulle ha sagt. Vi lyssnar på musik och har nyss ätit lite ravioli. Studentmat med andra ord! Billigt och helt okej faktiskt. Nu blev det Spice Girls och Fjantfelt sjunger genast med! Egentligen är det ju jag som är chefen (såklart), men jag låter Sara låtsas vara det ikväll, annars blir hon genast jätteledsen och bryter ihop totalt och säger att hon ska skära sig med smörkniven. Ingen vacker syn med andra ord.
Nej men vet ni vad, nu ska jag faktiskt avsluta! Moa Nilsson läser förhoppningsvis detta inlägg, till henne säger jag: PUSS! OCH DU BORDE KOMMA HEM SNART. Snart kommer Frida Fjantsson också, även hon ska äta den utsökta raviolin.

Tjarååååååå /Olivia Fjantsson aka KUNGEN!

Nu kommer Caroline.

Jag heter inte Caroline, jag heter Carro, eller Stern, men inte Caroline.
Ja, partyblogg var det, HEJ OCH HÅ! Vi lyssnar just nu på bästa Snook - Längst fram i taxin, "jag är ingen alfahanne honey, så du får sitta längst fram i taxin.." asbra, asbra. Frida har fortfarande inte kommit, och maten har stått serverad i snart 1 timme, hmm.. men jag håller den varm, bara för frida. Ikväll ska Olivia hooka, det ska jag se till! Lova yah 2 Olivia.
NU SKA JAG SUPA TILL.

PUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Hammarstrand

nu är jag tillbaka i min barndoms kvarter. Eller nja, jag är ju inte på Kullsta 2808/326, men på Timotejvägen. Riktigt nice. Hemma hos Carro alltså, igår kollade vi på film med Olajv och Maria, men så mycket film blev det inte. Sen blev det trött trött, sov sov.

Idag hade vi först tänkt gå upp till Pålgård och hälsa på Olajv, men hon dissade oss. Bitch. Så vi får gå någon annanstans. Med alla spännande ställen som Hammarn har att erbjuda blir vi nog inte göralösa.

Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, men imorgon styr vi kosan mot staden igen. 10-bussen. Shit vad tidigt. SHIT POMMES FRITES SÄRSKRIVNING.

Men nu ska jag klä på mig. Nej jag är inte naken hemma hos carro, jag har pyjamas på mig.

Hej då!

Hurtlov

javisst, och hurtigt har det varit. I helgen har jag och Berrabjörnen åkt 2 mil på längdskidor! riktigt nice! Får visa lite bilder sen. Annars så har vi kollat på film och melodifestival, bastat och gått hem i snöstorm sent på kvällen, dessutom i skidspåret. Alla farliga djur var välkomna.
Men nu är jag hemma iallafall, men lika fort som jag kom, åker jag igen. Den här gången till beloved Hammarstrand. Två dagar med mina kära vänner väntar, och det ska bli riktigt nice.

Sitter och degar på youtube som vanligt, och hittade ett klipp av monthy pyton, tyvärr är inte hela med:



"he asked knowingly"

RSS 2.0